Placido Domingo’nun İstanbul’daki Konser Tarihi Değişti!

Dünyanın yaşayan opera efsanesi Placido Domingo, 4 Haziran 2023 tarihinde Backstage.ist desteğiyle Yedikule Hisarı Konserleri kapsamında dinleyicileriyle buluşmaya hazırlanıyordu.

Kültür Yayın: 25 Mayıs 2023 - Perşembe - Güncelleme: 25.05.2023 17:08:00
Editör -
Okuma Süresi: 56 sn.
142 okunma
Takip EtGoogle News

Fakat Şubat ayında 11 ilimizi etkileyen ve asrın felaketi olarak adlandırılan deprem sonrası 4 Haziran’da gerçekleşmesi planlanan konserle ilgili açıklama yaptı.

Domingo, “Geçen yıl Aspendos'taki güzel antik tiyatroda şarkı söyledikten sonra 4 Haziran'da İstanbul'a dönmeyi çok istiyordum.  Ne yazık ki Şubat ayında gerçekleşen deprem hepimizi derinden üzdü. İstanbul'daki konseri 3 Eylül 2023'te yeni bir yerde, İstanbul'daki Life Park'ta gerçekleştirmeye karar verdik. Hepinizi 3 Eylül'de İstanbul'da Life Park’ta görmeyi dört gözle bekliyorum” dedi.

Domingo’nun bu açıklamasına ek olarak, daha önce bilet biletlerini satın aldığı kuruluşlardan iptal edebiliyorlar ya da en geç 3 Eylül’e dek değişiklik hakkını kullanabiliyorlar. Domingo, 3 Eylül’de Life Park’ta düzenlenecek etkinlikte sahneyi Christina Ramos, Jennifer Rowley ve Jonathan Antoine ile paylaşacak.

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.