Dacia’nın ilk elektrikli otomobili Spring, Ermat’ta…

Gaziemir Ermat Plaza’da Dacia’nın ilk elektrikli otomobili Spring’in lansmanı gerçekleşti.

Ekonomi Yayın: 17 Eylül 2023 - Pazar - Güncelleme: 17.09.2023 15:30:00
Editör -
Okuma Süresi: 2 dk.
130 okunma
Takip EtGoogle News

Ermat Satış Direktörü Orhan Ekinci, Ermat Satış Müdürü Yiğit Çoşkun, Dacia Satış Şefi Cem Cavez ev sahipliğinde gerçekleşen etkinlikte yeni elektrikli Dacia Spring tanıtılarak, test sürüşü yapıldı ve çeşitli hediyeler verildi.  19 TL ile 100 km gidebilen Spring modeli etkinlikte yoğun ilgi gördü.

Ermat Satış Direktörü Orhan Ekinci, “Dacia ilk kez elektrikli bir otomobil üretti. Dacia Spring’in satışı Türkiye’de geçen ay başladı. Bu aracın yakıt ekonomisi ve menzilinin uygun olması şehir içi kullanımlarda ideal bir araç seçeneği sunuyor. Bugünkü anahtar teslim fiyatı 950 bin tl. Eylül ayına özel vergi levhalı müşterilerimize, kobi müşterilerimize ilave 35 bin tl indirim yapıyoruz” dedi.

Yeni modelin yakıt ekonomisinden bahseden Ekinci, “Aracın tek şarjda şehiriçi 310 km menzili var. Araç 50 dakikada tamamen şarj olabiliyor. Bu araçla 19 tl ile 100 km yol gidebiliyorsunuz. Benzinli bir araca oranla oldukça uygun yakıt tüketimi var. Ülkemizde elektrikli araca talep artıyor. Önümüzdeki yıllarda kendi markalarımızın ticari araçlarında elektrikli modellerimiz olacak. Lansman ayında olduğumuz için yeterince elimizde araç var. Müşterilerimizi plazalarımıza bekliyoruz.”

Lansmanda yoğun ilgi ile karşılaştıklarını aktaran Ekinci, “Lansmanımızda Radyo Ege ile canlı yayınımızı gerçekleştirdik. Sürpriz hediyeler verdik. Deneme sürüşlerimiz devam ediyor. Çiğli Ermat, Bornova Cem Servis, Gaziemir Ermat Dacia ve Renault plazalarımıza tüm müşterilerimizi bekliyoruz” ifadelerini kullandı.

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.