Dubai'de Cansu Özlevi rüzgarı esti

Türkiye'nin Önde Gelen Moda Tasarımcısı ve Stil Uzmanı, Cansu Özlevi, MİASU Markası ile Dubai Fashion Week'te İlk Türk Moda Tasarımcısı olarak yerini aldı.

Yaşam Yayın: 22 Şubat 2024 - Perşembe - Güncelleme: 22.02.2024 15:57:00
Editör -
Okuma Süresi: 2 dk.
47 okunma
Takip EtGoogle News


Türkiye'de ve yurtdışında moda camiasına kattığı yenilikler ile başarısından sıkça söz ettiren, Cansu Özlevi Dubai'de düzenlenen Fashion Week de en çok konuşulan ve beğenilen isim oldu.

MİASU Markası ile Fashion Week'e katılan ilk Türk modacı, Dubai'nin önde gelen isimleri tarafından da çok beğenildi. 22 parça kıyafet ile. 22 modelin podyuma çıktığı sahne de tasarımları ile göz doldurdu.

Cansu Özlevi Dubai'de Fashion Week sahnesinde herkesin konuştuğu isim oldu. Enerjisi, dansları, sahne şovları ile geceye renk kattı. Cansu Özlevi'nin MİASU defilesi Ortadoğu'nun jet sosyetesi tarafından da çok beğenildi. Ortadoğu ve Arap Yarımadası DUBAİ FASHİON WEEK' ile dünya da çok ses getirdi.. Başarılı moda tasarımcısı Cansu Özlevi ilerleyen günlerde LONDON FASHİON WEEK sahnesinde olacak. Moda tasarımı ve butik çalışmalarına yeni sezon da TV programı ve özel projeler ile devam edecek olan güzel moda tasarımcısı, sosyal sorumluluk projeleri ile adından sıkça söz ettirecek.

Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.