Ermat Grup, gazetecileri ağırladı

İzmir’de yer alan 9 plazası ile otomotiv sektörünün güçlü firmalarından Ermat Grup, Gaziemir Plaza’da İzmirli gazetecileri ağırladı.

Ekonomi Yayın: 16 Aralık 2023 - Cumartesi - Güncelleme: 16.12.2023 12:01:00
Editör -
Okuma Süresi: 4 dk.
86 okunma
Takip EtGoogle News


Ege Bölgesi’nin tüm illerinden 120’yi aşkın üyesi bulunan İzmir Ege Medya Platformu Başkanı Ahmet Kaplan moderatörlüğünde gerçekleşen basın buluşmasında Ermat Grup Satış Direktörü Orhan Ekinci, otomotiv sektörü hakkında bilgiler verdi. Toplantıda Ermat Grup satış müdürleri de yer aldı. 
Toplantıda konuşan Ermat Grup Satış Koordinatörü Orhan Ekinci,”2023 yılının son ayındayız. Aralık ayındaki kampanyalarımız son hızıyla devam ediyor. 2024 yılında yaklaşık yüzde 10 ile 15 arasında fiyat artışı öngörülüyor. Bizler Ermat Motorlu Araçlar olarak tüm markalarımızla tüm gücümüzle birçok kampanya organize ettik. Tüm müşterilerimizi plazalarımıza davet ediyoruz. Deneme sürüşleri yaptırıp otomobillerle İzmirlileri buluşturuyoruz” dedi. 
Cazip kredi imkanları hakkında bilgi veren Ekinci, “Renault markamızda ciddi faiz ve kredi indirimlerimiz yer alıyor. Austral modellerimizde 250 bin tl 12 ay sıfır faiz, Megane sedan modellerimizde 170 bin tl 12 ay sıfır faiz kredi imkanlarımız yer almaktadır. Ayrıca Austral modellerimizde 150 bin tl’ye varan takas desteğimiz bulunuyor. Bu modellerimizin Dacia Duster modellerimizde 40 bin tl indirimimiz, 1.99 faiz oranlarıyla 250 bin tl, 0.99 faiz oranıyla 150 bin tl kredi seçeneklerimiz yer alıyor.”
Grup bünyesinde Renault, Dacia, Chery ve BYD markalarının yer aldığını belirten Ekinci, “Ermat Grup olarak geçen yıl bayiliğini aldığımız Chery markamız Türkiye’ye iddialı bir giriş yaptı. Otomobil pazarına girer girmez Türkiye’deki satılan ilk 10 marka arasına girme başarısı gösterdi. Son olarak bayiliğini aldığımız BYD markamız var. Çin merkezli olan bu firma dünyanın en büyük elektrikli araç ve elektrikli araç batarya üretici bir marka. Türkiye’de toplam 4 bayiliği var. Bu 4 bayiden birisi de biziz. İzmir’de tek bayi Ermat Grup’tur. Önümüzdeki yıllarda da otomotiv piyasasına yatırımlarımız devam ediyor. Ermat Grup olarak İzmir’de 3 lokasyonda 9 plazamızla tüm İzmir ve çevre illere hizmet veriyoruz.”
Ocak ayından itibaren ÖTV muafiyetli araçlarda devletin yeniden değerleme oranı artışı netleştiğini ifade eden Ekinci, “Bugün 1 milyona kadar alınabilen ÖTV muafiyetli araçların oranı 1 milyon 570 bine kadar yükseltildi. Bizim üst segment dediğimiz suv araçlarımızda birkaç ay boyunca fiyat değişimi olmadan ÖTV muaf satışına dahil olacak. Biz Ermat Grubu olarak bu müşterilerimizin siparişlerini almaya başladık. Kısıtlı sayıda stok olduğu için plazalarımıza bekliyoruz. 31 Aralık’a kadar Ocak ayında işlemleri yapılmak üzere ÖTV muaf siparişlerimizi alıyoruz. İşlemleri Ocak ayında yapacağız. Ocak ayında da müşterilerimiz gelebilirler ancak fiyat değişimi olacağı için bu aydan almak fiyat avantajları sağlayacaktır. Ön siparişleri almaya başladık” şeklinde konuştu.

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.