Lansinoh Çalışanlarından Örnek Davranış

Mavi Kapak hareketine İzmir’den destek olmak amacıyla fabrika içerisinde gönüllü bir proje başlatan Lansinoh yürüme engellilere umut olmaya devam ediyor.

Yaşam Yayın: 29 Ağustos 2023 - Salı - Güncelleme: 29.08.2023 21:14:00
Editör -
Okuma Süresi: 3 dk.
176 okunma
Takip EtGoogle News

15 sene önce Dede Torun Mavi Kapak adı altında bir yardım kampanyası başlatarak günümüze kadar birçok engelli kişiye umut olan ve yürüme engellilere tekerlekli sandalye kazandıran Mavi Kapak hareketine İzmir’den destek olmak amacıyla fabrika içerisinde gönüllü bir proje başlatan Lansinoh yürüme engellilere umut olmaya devam ediyor.

 Ege Serbest Bölgede bulunan annelerin yakından tanıdığı, anne bebek ürünleri kategorisinin öncü markalarından Lansinoh,fabrikasında personel tarafından tüketilen su ve benzeri ürünlerin şişelerinden toplanan kapaklar yürüme engelli vatandaşlara umut olmak amacıyla biriktiriliyor. Kampanyaya katılma kararından sonra fabrika içinde çok kısa bir süre zarfında kilolarca mavi kapak toplamayı başaran Lansinoh firması çalışanları attıkları bu adım ile diğer fabrika ve işletmelere de örnek oluyor. Lansinoh Tedarik Zinciri Direktörü Dilşad Gülay Karadağ’ın koordine ettiği operasyonda görev alan Özgecan Altınçelik, Utku Kıymaz, Coşkun Odaman, Nazlı Bingül,Demet Çekerekli,Esra Şarbalkan,Erdem Doğru,Mithat Doğu Özder,Erkin Sökmen’in gösterdikleri bu çaba toplumsal duyarlılık ve yardımlaşmayı teşvik etme açısından da örnek teşkil ediyor.

Ege Serbest Bölgesinde üretim yaparak faaliyet gösteren ve global çapta anne bebek ürünleri sektörüne öncülük eden Lansinoh’un Tedarik Zinciri Direktörü Dilşad Gülay Karadağ konuyla ilgili olarak ; ‘’ Dede torun mavi kapak adı altında, 15 yıl önce başlayan ve bu güne kadar 900’ün üzerinde yürüme engeli olan vatandaşa tekerlekli sandalye imkanı sunarak yardımda bulunan harekete, Lansinoh ailesi olarak bizde destek ve katkıda bulunmak istedik. Bu sebeple kısa bir süre önce başladığımız ve sadece fabrikamız içerisinde kullanılan şişelerin atıklarından topladığımız kapaklar ile ulaşabildiğimiz kadar engelli kardeşimize bizde bir umut olmak istiyoruz. Bunu fabrikamız içerisinde sürekli hale getireceğiz’’ dedi.

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.