Karabağlar’daki 35 spor kulübünden ortak saha istiyoruz açıklaması

Nüfusu birçok şehirden daha kalabalık olan İzmir’in Karabağlar ilçesindeki 35 amatör spor kulübü bir araya gelerek saha istiyoruz açıklaması yaptı.

Yayın: 06 Şubat 2024 - Salı - Güncelleme: 06.02.2024 15:40:00
Editör -
Okuma Süresi: 43 sn.
52 okunma
Takip EtGoogle News

Amaçlarının çocukları kötü alışkanlıklardan korumak olduğunu ifade eden kulüp yetkilileri konuya çözüm bulunmasını istedi.Karabağlar Kara Fatma Parkı’nda düzenlenen açıklamaya  kulüpler ve antrenörler katıldı. İzmir Amatör Spor Kulüpleri Federasyonu Başkanı Efkan Muhtar, Karabağlar Kulüpler Birliği Başkanı Cihan Demir de açıklamada yer aldı. 

Basın açıklamasında konuşan Karabağlar Kulüpler Birliği Başkanı Cihan Demir ve İzmir Amatör Spor Kulüpleri Federasyonu Başkanı Efkan Muhtar, 3 bini aşan sporcunun tek sahada antrenmanlarını ve maçlarını oynadıklarını bu durumun kendilerini zorladığını söyledi. Çocukları kötü alışkanlıklardan korumak istediklerini ve kendilerine yeni sahaların açılmasını talep ettiler.

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.