İzmir Estetik Plus, Aliağa’da açıldı

Kuzey Ege’nin ilk Saç Ekimi, Medikal Estetik ve Sağlık Turizmi merkezi hizmete girdi.

Yaşam Yayın: 28 Eylül 2023 - Perşembe - Güncelleme: 28.09.2023 10:47:00
Editör -
Okuma Süresi: 4 dk.
72 okunma
Takip EtGoogle News

Merkez, hem erkeklere hem de kadınlara yönelik güzellik hizmeti ve kalitesi ile sektöre iddialı bir giriş yapmaya hazırlanıyor. İzmir Estetik Plus ismiyle Atatürk Mahallesi Lozan Caddesi’nde hizmet veren işletmeyi Merve Akman Servan ve ortağı Uğur Bağcı birlikte yürütüyor.

Aliağa Belediye Başkanı Serkan Acar’ın açılış kurdelesini kestiği merkezin açılış törenine AK Parti Aliağa İlçe Başkan Yardımcısı Fatih Aslan, İYİ Parti Aliağa İlçe Başkanı Tuğba Oktay Bor, Saadet Partisi İlçe Başkanı Mahmut Koç, Aliağa Eski Belediye Başkanı Tansu Kaya, işletme ortaklarından Merve Akman Servan’ın aynı zamanda ablası da olan AK Parti Aliağa Kadın Kolları Başkanı Şule Akman Yıldırım, AK Parti Aliağa Gençlik Kolları Başkanı Özdeyiş Çıtak, Atatürk Mahallesi Muhtarı Zeki Dursun, siyasetçiler, iş insanları, bürokratlar ve kalabalık bir davetli topluluğu katıldı.

Son teknoloji cihazlarla donatılmış güzellik merkezinde Profesyonel Cilt Bakımı, 4 Mevsim Lazer Epilasyon, Bölgesel İncelme, Saç Lazeri, Leke Tedavisi, İğnesiz Mezoterapi, Protez Tırnak, Kalıcı Oje, Kirpik Lifting, İpek Kirpik, Kaş Laminasyonu, Kolojen İp, El & Ayak Bakımı, Kaş Dizayn, Depilasyon gibi hem kadınlara hem erkeklere yönelik hizmet verilmeye başladı.

Merkezde ayrıca Kuaförlük hizmeti de devam edecek.

Merkez, Uluslararası Sağlık Turizmi standartlarında Saç Ekim hizmeti de verecek. Saç ekimi operasyonları ise Medikana Hastanesinde Plastik ve Rekonstrüktif Cerrah gözetiminde steril ameliyathane ortamında yapılacak.

Sağlık Turizmi, Güzellik ve Estetik alanında uluslararası bir deneyime sahip olduğunu ifade eden Merve Akman Servan, merkezin İzmir’de önemli bir boşluğu dolduracağını söyledi. İşlemlerin tamamen belgeli uzmanlarca yapıldığını belirten Servan, “Önce hijyen ve sağlık diyerek titizlikle işlemlerimizi yapıyoruz. Sektörde 12 yıllık deneyimimi İzmir için harcayacak olmanın mutluluğunu yaşıyorum. Petkim emeklisi bir babanın çocuğuyum, o nedenle büyüdüğüm şehre hizmet etmek, katma değer kazandırmak için bu yatırımı Aliağa’ya yaptım, merkez ofisimiz ilçemizde olacak ancak başta İngiltere ve Almanya olmak üzere dünyanın bir çok ülkesinde temsilcilikler bulundurarak Sağlık Bakanlığımız ve Ticaret Bakanlığımızın desteklerinden yararlanarak global pazarda söz sahibi olmayı hedefliyoruz.”

Merkezin ortaklarından Uğur Bağcı ise kuaförlük sektörünün artık günümüzde güzellik ve estetik alanındaki çalışmalarla birlikte yürütülmesinin bir gereklilik haline geldiğini söyledi. Bu nedenle böyle bir merkezin adımını attıklarını vurgulayan Bağcı, merkezin bölgede katma değer ve istihdam da sağlayacağını, güvenilir, hijyenik, profesyonel çalışan merkez arayan müşteriler için de önemli bir açığı kapatacağını kaydetti.

Aliağa Belediye Başkanı Serkan Acar da Aliağa’ya yapılan yatırım için işletme ortakları Servan ve Bağcı’ya teşekkür etti. Merkezi gezen Acar, “Güzellik, Estetik ve bakımlı görünmenin oldukça popüler olduğu günümüzde kadınların yanında erkeklere de hitap eden böylesine teknolojik ve hijyenik bir merkez oldukça önemli bir boşluğu doldurdu. Merkezin standartlara uygun hizmet vermesi de ayrıca önemli.” dedi.

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.