Matchless Kozmetik’ten kaşlar için yeni yöntem

2020 yılında kurulan Matchless Kozmetik kaşlarınız için yep yeni bir yöntem geliştirdi.

Yaşam Yayın: 03 Kasım 2023 - Cuma - Güncelleme: 03.11.2023 15:52:00
Editör -
Okuma Süresi: 2 dk.
102 okunma
Takip EtGoogle News

Matchless Kaş Kaynağı / Kaşmir İpek Kaş Ekleme Tekniği yepyeni bir kaş dolum uygulamasıdır. Bu işlem gerçek saç kıllarının özel yapıştırıcılarla tek tek kendi kaşlarınıza eklenmesi ile yapılan bir uygulamadır. Dövme veya Microblading  uygulaması gibi deri altına boya işlenen tekniklerden değildir. Kalıcılığı bakım yapılmadığında 2 ay kadardır. Ancak bakım yapıldığında kullanımı 6 aya kadardır. Kaşlar  2 - 6 ay kadar ara bakımlarla kullanılabilir .

Gerçek saçtan elde edilen kılların eklenmesinden dolayı gerçeğinden ayırt edilmesi çok zordur. Bu işlemde ortalama dayanma süresi 2-6 aydır. İşlem esnasında cilt altına herhangi bir kesici ve delici alet uygulanmaz. Tamamen kendi doğal kaş kıllarınızın üzerine uygulanır. 

KULLANIM ;

Sert şekilde kaşımamak ve ovuşturmamak gerekir. Yağlı kaş ürünleri kaş serumları kullanım ömrünü kısaltır 

NEDEN YAPTIRMALIYIM ? 

Dövme kaş veya microblading işlemi yaptırmak istemiyorsanız. Saç rengi çok fazla değiştiriyorsanız. Gebelik durumu varsa. Dövme sırasında kanama riski olan şeker, tansiyon ve kronik hastalıklarınız mevcutsa bu uygulama rahatlıkla yapılabilir.

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.