GİSİDER gala gecesinde Hande Yener sahne alacak

Girişimciler ve İş Dünyası Derneği (GİSİDER), geleneksel gala gecesinde ünlü şarkıcı Hande Yener’i ağırlayacak.

Ekonomi Yayın: 13 Kasım 2023 - Pazartesi - Güncelleme: 13.11.2023 10:08:00
Editör -
Okuma Süresi: 2 dk.
98 okunma
Takip EtGoogle News

Gala gecesi 20 Aralık akşamı İzmir’in ünlü mekanı Mumlu’da gerçekleşecek.
Kurulduğu günde bugüne iş dünyasında girişimcilere yön veren GİSİDER, gala öncesinde Marlen Otel’de toplantı yaptı. Eski ve yeni üyelerinde bir araya geldiği kahvaltılı toplantıda Başkan Merve Çakır ve dernek üyeleri gala gecesi hakkında görüşlerini dile getirdi. 
GİSİDER Başkanı Merve Çakır, “Gala gecesi öncesi eski ve yeni üyelerimizle bir toplantı gerçekleştirmek istedik. Düzenlenecek gecenin detaylarını konuşmak, hem de yeni üyelerimizle tanışmak için toplantı organize ettik. Her yıl olduğu gibi derneğimize yakışır bir gece için hep birlikte çalışıyoruz.Gala gecemizde değerli sanatçımız Hande Yener sahne alacak. Ayrıca gece boyunca sürpriz etkinliklerde yer alacak.”
Çakır, “GİSİDER, yeni girişimcilere kapısını açan ve hali hazırda faaliyet gösteren iş insanlarını bir araya getiriyoruz. Üyelerimizin ticaret alanlarını geliştirmek için hem yurtiçi hem de yurtdışı pazar araştırmaları yapıyoruz. Organizasyonlar düzenleyerek bütünleştirici bir dernek olmak için çaba gösteriyoruz. Girişimcilerimizin ve girişimci adaylarımızın hayallerine ve hedeflerine ulaşabilmeleri konusunda faaliyetler yürütüyoruz. Genç ve dinamik iş insanlarından oluşan GİSİDER olarak çalışmaya ve büyümeye devam edeceğiz.”

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.