Seda Healing ile şehrin ortasında doğu şifası

Seda Healing hayatını değiştirmek isteyenlere yol gösteriyor

Sağlık Yayın: 07 Haziran 2023 - Çarşamba - Güncelleme: 07.06.2023 11:20:00
Editör -
Okuma Süresi: 3 dk.
143 okunma
Takip EtGoogle News

Spiritüel Koç Seda Arslanoğlu Alsancak’taki atölyesinde yoga ve kozmo enerji uygulamaları yapıyor. Şehrin ortasında doğu şifasının kapılarını aralayan Arslanoğlu, insanların gerçek duygularına temas etmesini sağlayarak şifalanmanlarını sağlıyor. Birçok ülkede aldığı eğitimleri İzmir’de uygulayan Arslanoğlu, seanslara katılan insanların günlük hayatlarındaki pozitif değişimleri birlikte gördüklerini söyledi.  
Spiritüel Koç, Yoga Eğitmeni ve Kozmo Enerji Terapisti Seda Arslanoğlu, “Eğitimlerimi Hindistan’da aldım. Hindistan’ın ardından Endonezya, Sri Lanka gibi ülkelere gittim. Bu ülkelerde de çeşitli araştırmalar ve çalışmalar yaptım. Malta Adası’nda yaşarken aldığım eğitimler üzerine dersler vermeye başladım. Türkiye’ye geldikten sonra bunun faydasını çok gördüm. Bizim kültürümüzle o ülkelerin kültürleri arasındaki farkları iyi anladım. Pandemide tekrar Türkiye’ye döndüm. Kendi dilimde insanlara dokunabilmek istiyordum. Lokal olarak kalmak istemiyorum. Uluslararası alanda çalışmalar yapmaya devam edeceğim.” 
İNSANLARIN YÜZDE 70’İ NEYLE KARŞILACAKLARINI BİLMEDEN GELİYOR
“Benim çalışmalarıma gelenlerin yüzde 70’i neyle karşılaşacaklarını bilmeden geliyor. Hayatlarındaki açılımları gördükçe insanlar devam ediyorlar. Türkiye’de insanlara bu uygulamaların iyi geleceğini biliyordum. Pandemi döneminde online olarak devam ettim. Şu anda seanslarımız hep dolu geçiyor. Yoğun bir katılım oluyor. İnzivalarımıza çok yoğun istek var. Farklı yaş gruplarından farklı mesleklerden insanlarla bir araya geliyoruz.”
ÜLKE OLARAK DRAMA MEYİLLİYİZ
“Bizler drama çok meyilliyiz. Çok güldük birazdan ağlayacağız anlayışı var.” Duygulara çok fazla dalıyoruz diyebilirim. Duygulara daha kolay girip çıkabilsek ülkece değişeceğiz. Arabesk kültür, rakı masası, efkarlanma gibi drama meylimiz var. Duygular elbette güzeldir. Toksik bir şekilde yaşamamak lazım. Alt bilinçte kaos var. İnsanlar şehir hayatında sıkışmış durumda. Farklı şeylere ihtiyaç duyuyoruz. Bizim özümüzde her zaman doğu şifası vardı. Buna yönelim arttı diyebiliriz. Batı tekniği ile doğu şifası birlikte çok etkili oluyor. Hastalıkların altındaki travmaları bulmak ve onları şifalandırmak gerekiyor. 
CUMA ŞİFALARI’NA YOĞUN TALEP
“Yoga eğitimi ve enerji terapilerinin yanı sıra aslında insanların hayatlarında çok büyük değişimler yaşamalarına vesile oluyorum. Sevgi enerjisinin, birlik enerjisinin açığa çıktığı çalışmalar yapıyorum. Alsancak’ta atölyemde yaptığım Cuma Şifaları benim için çok önemli. İnsanlar her zaman şehir dışına inzivalara kaçamıyorlar. İnsanların şehrin içinde kolay ulaşabilecekleri bir yerde duygularına temas etmeleri için güvenli bir alan açıyorum. Yüksek frekansta aynı bilinç düzeyinde insanların bir araya toplanmalarını sağlıyorum. Seanslar dışında da zaman geçiriyoruz. Yoga derslerimiz devam ediyor. Alaçatı’da çalışmalarımız oluyor. İnsanların hayat kalitelerini daha yukarıya taşıyabilecekleri bir sistem sunuyorum.”

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.