Dut Gibi’nde Hüsnü Şenlendirici ve Sakiler rüzgarı

Seferihisar Sığacık’ta yer alan Dut Gibi’nde bu yaz konser maratonu şahane iki konserle başladı.

Yayın: 12 Haziran 2023 - Pazartesi - Güncelleme: 12.06.2023 14:10:00
Editör -
Okuma Süresi: 2 dk.
100 okunma
Takip EtGoogle News

 Ünlü klarnet virtiözü Hüsnü Şenlendirici ve Sakiler grubu Sığacık’ta unutulmaz bir konsere imza attı. Sığacık tarihi dokusunda yer alan Dut Gibi, yaz boyunca müzik dünyasının önemli isimlerini ağırlayacak.
İlk olarak sahneye çıkan Sakiler, sevilen parçalarını Dut Gibi’nde seslendirdi. Konserin ikinci bölümünde ise Hüsnü Şenlendirici ve Sakiler birlikte çalıp söyledi. Eğlencenin doruğa çıktığı konserde dinleyiciler müzik ziyafetini tadını çıkardı. 
Dut Gibi İşletmecisi Halim Temese, “Dut Gibi olarak 5. yılımızdayız. 2 yıldır da konserler yapıyoruz. Bu yılki konser maratonumuz Sakiler ve Hüsnü Şenlendirici ile başladı. Şahane bir konserle bu sezona girmek istedik. Müzik dünyasının güçlü isimleri Dut Gibi sahnesinde sezon boyunca yer alacak” dedi.
Dut Gibi’nin ismin nereden geldiğini anlatan Temese, “İsmi ne koyalım derken bir arkadaş bu ismi bize hatırlattı. Dut gibi olmak deyiminden esinlendik.İsmimiz bir de mekanımızın tam ortasında yer alan dut ağacını da ifade ediyor” şeklinde konuştu. 
"Dut Gibi’nde deniz mahsullerimizle ve et ürünlerimizle dikkat çekiyoruz. Eğlence mekanı olarak lezzetlerimize ayrı bir özen gösteriyoruz. Mezelerimiz ve yemeklerimizle çok iddialıyız. Her gün canlı müziğimiz var. Cumartesi günleri ise 80’ler 90’lar geceleri yapıyoruz."
Lezzet ve eğlencenin bir arada yaşandığı Dut Gibi’nin konser takviminde şu isimler yer alıyor: 9 Haziran Sakiler& Hüsnü Şenlendirici, 21 Haziran Bilal Sonses, 28 Haziran Aslızen, 29 Haziran Metin Arolat, 5 Temmuz Hüsnü Şenlendirici, 12 Temmuz Işın Karaca, 19 Temmuz Cem Belevi, 26 Temmuz Haktan, 2 Ağustos Bilal Sonses, 16 Ağustos Cem Belevi, 23 Ağustos Aslızen, 1 Eylül Sakiler ve 8 Eylül Aslızen.

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.