CHP’li İnanç Nurlu; “Yenilikçi bir anlayışa ihtiyacımız var!”

CHP’li iş insanı İnanç nurlu; Narlıdere Belediye Başkanlığı için “ Emekle ve inançla ” sloganıyla yola çıktı.

Siyaset Yayın: 18 Aralık 2023 - Pazartesi - Güncelleme: 18.12.2023 13:50:00
Editör -
Okuma Süresi: 3 dk.
92 okunma
Takip EtGoogle News

Çeyrek asırdır Narlıdere’de yaşadığını belirten Nurlu; ilçesi için deneyim ve bilgisini harekete geçirmeye hazır olduğunu belirtti. Nurlu; ” Her şehrin bir kimliği olmalı. Narlıdere’nin de. Evet, yüzü daima aydınlığa dönük bir ilçe; evet CHP Belediyeciliğinin farkını uzun yıllardır yaşıyor. Ancak; marka olmayı da hak ediyor; çünkü eşsiz özellikler taşıyor. Artık, temel ihtiyaçlardan, yeni projelere yenilikçi bir anlayışa ihtiyacımız var.” diye konuştu.

 

Projelerimiz hazır; önce dönüşüm

Narlıdere’de kentsel dönüşümle ilgili önemli adımlar atıldığını vurgulayan CHP Belediye Başkan Aday Adayı İnanç Nurlu; açıklamasını şöyle sürdürdü; “ Ali Başkanımızın kentsel dönüşüme yönelik attığı bürokratik adımlar elbette çok değerli. Narlıdere’nin artık bu kangrenden kurtulması, dönüşümünü tamamlaması gerekiyor. Bizim vaadimiz; bu süreci hızla ilerletmek. Ama en önemlisi; yerinde, halktan yana, hakkaniyetli bir dönüşüm sağlamak. Halkımızın kentte yaşamanın tüm değerlerinden, fırstlarından yararlanabileceği bir dönüşüm projesini hayata geçirmek. Afet riski olan bir alan. Dolayısıyla kaybedecek zaman yok. İnsanlar, hayatları boyunca kazandıklarıyla dişlerini tırnaklarına takarak elde ettiklerinin elbette karşılığını almalılar. Biz önce bunun sözünü veriyoruz.”

 

Narlıdere’nin dört mevsimini yaşamak

İlçenin önemli ve özgün nitelikleri olduğuna dikkat çeken CHP’li İnanç Nurlu; “ Evet metropolde bir ilçe Narlıdere; ama bir tatil beldesinde olan pek çok doğal özellik taşıyor. Narlıdere, dört mevsimi de yansıtan; doğru yatırımlar yapılırsa dört mevsim yaşayacak bir ilçe. Bir ilçenin yaşaması demek, marka olması demek; o ilçenin odak olabilecek yatırımlara sahip olması demek. Öyle projeler yapılmalı ki; insanlar Narlıdere’ye sadece dinlence için gelmesin. Beklentilerine karşılık bulsun. Buraya gelmek istesin, burada tüketsin, harcasın. İzmir’in, bölgenin hatta ülkenin ve dünyanın ilgisini çekebilecek bir çok projemiz var. Bunlar, önce Narlıdere’ye, halkına, esnafına kazandıracak; sonra da İzmir’e kazandırabilecek yatırımlar. Ne yapacağımızı biliyoruz; yeter ki fırsat doğsun.”

 

Halk ne derse o olur!

Kentlerin gerçek sahiplerinin orada yaşayan halklar olduğunu belirten Nurlu; “ Halk ne derse o olur. Onların rızasının olmadığı, desteklemediği hiçbir işin zaten başarılı olması mümkün değil. Onların da kazanımına dönüşmeyen, ihtiyaçlarını karşılamayan hiçbir çalışmanın verim getirmesi mümkün değil. Bu nedenle, eğer bu görev ve sorumluluk bize düşerse, ne projemiz bitecek ne referandumlarımız. Öncelikli sözüm budur; halkımızın istemediği, destek vermediği hiçbir işe imza atmayacağız. Narlıdere’yi Narlıdere yapan ne varsa koruyacağız. Sosyo kültürel değerlerini koruyup destekleyeceğiz. Her ne yapacaksak; koruma kullanma dengesini kurarak yapacağız. Ne yaparsak; Narlıdere mutlu olsun, kazansın diye yapacağız.” diye konuştu.

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.