CHP’li Aday Adayı Mustafa Kemal Sönmez: “Menemen’i Karış Karış Bilirim

Cumhuriyet Halk Partisi'nden (CHP) Menemen Belediyesi Başkan aday adayı olan Mustafa Kemal Sönmez, seçim öncesi basın mensupları ile bir araya gelerek, Menemen’de göreve geldiğinde yapacaklarını aktardı.

Siyaset Yayın: 19 Kasım 2023 - Pazar - Güncelleme: 19.11.2023 13:48:00
Editör - Ege Bakış Haber
Okuma Süresi: 3 dk.
116 okunma
Takip EtGoogle News

Menemen Belediye Başkanlığı koltuğu için CHP’den aday adayı olduğunu açıklayan Mustafa Kemal Sönmez, göreve geldiği takdirde Menemen'de neler yapacağını anlatarak, "Menemen'i rögar kapaklarına kadar bilirim, karış karış bilirim. Üstüme vazife olmayan işleri belediyenin kasasına yüklemeyeceğim" dedi.

31 Mart 2014 yılındaki yerel seçimler öncesi İzmir Menemen’de Cumhuriyet Halk Partisi'nden (CHP) belediye başkan aday adayı olan Mustafa Kemal Sönmez, seçim öncesi basın mensupları ile bir araya gelerek, Menemen’de göreve geldiğinde yapacaklarını aktardı. Sönmez, Menemen Belediye Başkan adayı olması halindeki vaatlerini anlattıktan sonra toplantıya katılan basın mensuplarının sorularını yanıtladı. CHP’nin Menemen Belediyesi Başkan aday adayı Sönmez, mevcut belediye yönetiminin arazi satışlarını eleştirerek, yeni döneme dair önemli açıklamalar yaptı. Mevcut yönetimde yapılan yanlışları eleştirerek, bu yanlışların kendisine yol gösterdiğini ve nelerin yapılmaması gerektiğini ifade eden Sönmez, Menemen’deki arazilerin satışı hakkında Menemen Belediye Başkanı AK Partili Aydın Pehlivan’ın ilçe halkını bilgilendirilmek zorunda olduğunu söyledi.

“BAŞKA SIKINTILAR VAR”

Sönmez konuşmasının devamında; “Son iki yıldır araziler satılıyor. Tabii ki satılabilir ancak Menemen halkı bununla ilgili bilgilendirilmelidir. Menemen'de Belediye Başkanı Aydın Pehlivan, bizim arkadaşımız ve benim abi dediğim bir insandır. Ancak yanlışları görüyorum. Daha iyi bir belediye başkanı olacağımı düşünüyorum. Amaç şu olmalı; biz neleri eksik yapmışız. Menemen’e hizmeti daha çabuk nasıl getiririz olmalı. Menemen'i rögar kapaklarına kadar bilirim, karış karış bilirim. Üstüme vazife olmayan işleri belediyenin kasasına yüklemeyeceğim. Menemen'de başka sıkıntılar var. Kafasını bir çatı altına sokamayan insanlar var. Satılan arsaların parasıyla beş bin beş yüz konut yapılabilir. Hem de bunun içerisine sosyal proje alanları da yapılabilir” ifadelerini kullandı.

"ÇALIŞANLARIN HAKKI YENMEYECEK"

Son zamanlarda belediyelerde yapılan liyakatsizlikler hakkındaki soruları da yanıtlayan Sönmez, “CHP'nin adayı olarak herkesten fikir alacağız. Menemen'de yaşayan herkesten fikir alacağız. Belediyede adalet olacak. İşini layığı ile yapan çalışanların hakkı yenmeyecek. Genç, dinamik enerjik bir kadroya sahip olmayı hedefliyoruz. Menemen halkının desteğini alacağımıza inanıyoruz. Ben çiftçi ve hayvancılık yapıyorum. Bunlarla ilgili Menemen'e katma değer sağlayan çalışmalarımız olacak” diye konuştu.

Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.