EMPCLINICS Golden Palm Awards'ta geri sayım başladı

Bu yıl 10'ncusu düzenlenecek Golden Palm Awards ödül törenine çok sayıda ünlü isim katılacak...

Yaşam Yayın: 16 Kasım 2023 - Perşembe - Güncelleme: 16.11.2023 12:33:00
Editör -
Okuma Süresi: 4 dk.
72 okunma
Takip EtGoogle News

Golden Palm Mag tarafından düzenlenen 10. EMPCLINICS Golden Palm Awards, 20 Kasım 2023 Pazartesi günü Zorlu Center Raffles Hotel’de gerçekleşecek.

Ünlü manken/sunucu Ece Gürsel ve ünlü oyuncu Hakan Bilgin’in sunacağı organizasyonda kırmızı halı sunuculuğunu ünlü sunucu İlker Koç ve Hülya Yenidoğmuş yapacak. Bu yıl 10’ncusu düzenlenecek özel organizasyona iş, sanat, cemiyet ve medya dünyasının önde gelen isimleri katılacak. Halk oylamasıyla ödüllerin sahiplerini bulacağı ödül töreni için toplam 264.738 kişi oy kullandı. Ödül töreninin Golden Palm Awards yönetim kurulu başkanı ve ünlü organizatör Nedim Delibaş "Organizasyonumuzun 10. yılı, Cumhuriyetimizin de 100. yılı... Ana sponsorumuzun da 1. yılı... 1,10 ve 100 rakamlarının bir araya geldiği bir tevafuk oldu. Altın Palmiye Ödülleri artık bir dünya markası oldu. Her yıl kendini aşan ve çıtayı yükselten bir marka haline geldik. Hedefimiz bu yıldan sonra bu organizasyonu Dubai, Katar, ABD ve Avrupa'da yapmak. Halk oylamasıyla çok çekişmeli bir yarışma oldu. Ben başta oylamaya katılan halkımıza ve ana sponsorumuz EMPCLINICS Yönetim Kurulu Başkanımız sayın Yücel Muratoğlu'na çok teşekkür ediyorum. Müthiş bir işbirliği örneği gösterdik. Pazartesi günü kültür, sanat, müzik, iş, ekonomi ve cemiyet dünyasının birlikte olacağı bir organizasyon olacak. Bu organizasyonun başarıya ulaşması için her türlü fedakarlığı yaptık" dedi. Yarışmanın ana sponsoru EMPCLINICS Yönetim Kurulu Başkanı Yücel Muratoğlu da "EMPCLINICS, 15 yıllık sektörel bir tecrübeyi yeni markasına yani EMPCLINICS'e döndürüp İstanbul ve Orta Avrupa'da klinikler açan önümüzdeki günlerde yine bu kliniklerin sayısını artıracak olan estetik cerrahi, dermokozmetik ve saç ekimi, diş ve erkek sağlığı yapan bir klinik. EMPCLINICS'in maddeye ve manaya verdiği değerler evrensel kanunlar ve yasalar çerçevesinde işliyor. Bu yüzden her dönem sanatçının sadece ödüllendirilmesi değil yaptığı bütün çalışmalarda desteklenmesi gerektiğini düşünen bir klinik. Kendi içinde de sanatçılar barındırıyor aslında... EMPCLINICS'in 1. yıl lansmanında Altın Palmiye'nin 10. yılını kutluyor olmak ve bütün bunların Cumhuriyet'in 100. yılına denk gelmiş olması bizi bu geceye hazırlarken her şeyden çok motive eden bir konuydu. Rakamların dansı; başında 1 yoksa kaç tane 0 olduğunun bir önemi olmuyor. O yüzden Cumhuriyetin 100. yılı sanki Altın Palmiye'nin 100. yılı sanki EMPCLINICS'in 100. yılı gibi düşünüp yeterince motive olarak ne yaptığını bilen kalabalık bir ekiple (55 kişi) tabiri caizse tadını çıkarta çıkarta güzel bir gece organize ediyoruz. Sanatın ve sanatçının desteklenmesi takdir edilmesi ödüllendirilmesi EMPCLINICS için hep vardı hep olacak. Teşekkür ederim" dedi.

 

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.