Wyndham Grand İzmir Özdilek’te muhteşem yılbaşı kutlaması

Wyndham Grand İzmir Özdilek, 3 farklı salonunda gerçekleştireceği birbirinden keyifli programlarla 2024 coşkuyla karşılanacak.

Yaşam Yayın: 29 Aralık 2023 - Cuma - Güncelleme: 29.12.2023 14:00:00
Editör -
Okuma Süresi: 41 sn.
70 okunma
Takip EtGoogle News

Sedat Yüce’nin sahne alacağı Konak Salonu’nda, popüler ve unutulmayan şarkılarla muhteşem bir yılbaşı gecesi eğlencesi, oryantal dans eşliğinde doruğa ulaşacak. Punta Salonu’nda ise Deniz Kınay Orkestrası’nın sunduğu popüler ve nostaljik şarkılardan oluşan program, yılbaşı gecesinin olmazsa olmazı oryantal dans performansı ile buluşacak.

İzmir’in en güzel deniz manzarasına sahip şık Careme Restaurant’ta, Grup Joy eşliğinde eğlenceli bir yeni yıl kutlaması gerçekleşecek. Çocuk partisinde ise müzik, dans, animasyon gibi etkinlikler, açık büfe akşam yemeği ve limitsiz meşrubat servisi ile minik misafirler, özel bir akşam yaşayacak.

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.