Yol Arkadaşlığı Hayat Arkadaşlığına Dönüştü

Aşklarını Evlilikle Taçlandırdılar…

Yaşam Yayın: 27 Haziran 2023 - Salı - Güncelleme: 27.06.2023 15:38:00
Editör -
Okuma Süresi: 2 dk.
86 okunma
Takip EtGoogle News

Yiğit Gümrük Müşavirliğinin sahibi İzmirli İş adamı Faruk Çatalbaş ve eşi Özlem Çatalbaş’ın biricik oğulları Yiğit Çatalbaş ile sevgilisi Ceren Gören geçtiğimiz gün düzenlenen görkemli bir düğünle yaşamlarını birleştirdi. Güzelbahçe Locca Garden da düzenlenen düğün yemeğine çiftin akrabaları ve dostlarından oluşan 500 seçkin davetli katıldı.

Her ikisi de Celal Bayar Üniversitesi işletme bölümü mezunu olan genç çift okul yıllarında İzmir-Manisa arasında yol arkadaşlığı olarak başlayan ilişkiyi hayat arkadaşlığına dönüştürdü. Aile Şirketi olan Yiğit Gümrük Müşavirliğinde yönetici olarak çalışan Yiğit Çatalbaş ve sigorta sektöründe görev yapan Ceren Gören sekiz yıldır devam eden aşklarını kısa bir süre önce evlilikle taçlandırmaya karar verdi. Gecede damadın şahitliğini Çiğli Belediyesinde yönetici olan Burak İnan üstlenirken; Gelin hanımın şahidi ise çocukluk arkadaşı Pelin Horasan oldu. Kokteyl alanında düzenlenen nikah merasimi ile başlayan gecede çiftin nikahının kıyılmasının ardından davetliler bahçede hazırlanan yemek alanına geçti. Ceren hanım modacı Gözde Karadana imzasını taşıyan gelinliğini giyerken damat beyin damatlığı ise Hakkı Tosyalıdan seçilmişti. Gelin hanım ve damat bey kadar geceye katılan misafirlerde şıklıklarıyla göz kamaştırdı. Gece boyunca canlı müzik performansı ile düğüne renk katan müzik grubuna davetliler danslarıyla eşlik etti. Yeni evli çift düğün için özel olarak hazırlanan pastayı Çamdibi Orkestrasının yaptığı müzik şöleni eşliğinde şampanyalar patlatarak kesti.  Gelin ve damatla birlikte davete katılanlar gece geç saatlere kadar dans ederek gönüllerince eğlendiler. Balayı tatili için güney sahillerini tercih eden yeni evli çiftin ilk durağı ise Kaş oldu.

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.