20 yıllık tecrübe ile saçlara profesyonel dokunuş

20 yıldır kuaförlük yapan Alper Baykan, Narlıdere’de işlettiği kuaför salonuyla İzmirli kadınlara hizmet veriyor.

Yaşam Yayın: 02 Kasım 2023 - Perşembe - Güncelleme: 02.11.2023 13:41:00
Editör -
Okuma Süresi: 2 dk.
67 okunma
Takip EtGoogle News

Kuaför Alper Baykan, tecrübeli ve uzman kadrosu, kaliteli ürünleriyle saçlara profesyonel dokunuşlar sunuyor. Baykan ayrıca tüm Türkiye’de yüzlerce kuaföre saçla ilgili eğitimler veriyor.

Kuaför Alper Baykan, “13 yıldır kendi kuaför salonumu işletiyorum. Bir müşterimizin A’dan Z’ye tüm saç işlemlerini gerçekleştiriyoruz. Saç yapıyoruz, estetik renklendirme, kişinin yüzüne tarzına göre renklendirmeler yapıyoruz, topuz, manikür, pedikür, kalıcı oje, sir ağda hizmeti gibi birçok uygulamayı salonumuzda sunuyoruz. Toplamda 8 uzman personelle çalışıyoruz. Haftanın 7 günü hizmet veriyoruz. Narlıdere Huzur Mahallesi’nde modern ve şık bir salona sahibiz.”

“Ben kuaförlüğün yanısıra eğitimler veriyorum. Türkiye’nin farklı illerinde yüzlerce kuaför arkadışımıza eğitimler gerçekleştiriyoruz. Yaptığımız renklendirmelerin püf noktaları gibi gerekli birçok bilgiyi kuaför arkadaşlarımızla paylaşıyoruz.”

“Salonumuzda ürün yelpazemiz çok geniş. Kişi sayımız her zaman yeterli seviyede oluyor. Müşterilerimizi bekletmemek için elimizden gelen özeni gösteriyoruz. Ürün olarak en iyisi hangisi ise onu kullanıyorum. Keune, Davines, Loreal gibi markalarla çalışıyoruz. Kafamızı yastığa koyduğumuz zaman mutlu uyumak için çaba gösteriyoruz. Huzur ve disiplin içinde faaliyet gösteriyoruz.”

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.