Eden Rezidans’a büyük ödül

5. Altın Ege Ödülleri, görkemli bir gece ile sahiplerini buldu.

Ekonomi Yayın: 25 Ekim 2023 - Çarşamba - Güncelleme: 25.10.2023 14:45:00
Editör -
Okuma Süresi: 2 dk.
120 okunma
Takip EtGoogle News

Eden Rezidans Geriatrik Bakım & Sağlıklı Yaşam ve Dinlenme Merkezi, 5. Altın Ege Ödülleri’nde İzmir’e Değer katan marka ödülüne layık görüldü.
İzmir Tepekule Kongre Merkezi'nde Özlem Yıldız’ın sunumuyla gerçekleştirilen görkemli geceye İzmir’in önemli isimleri büyük ilgi gösterdi. 
Estrella Medical Group ana sponsorluğunda gerçekleştirilen törenle 5. Altın Ege Ödülleri sahiplerini buldu. Bostanlı Esnaf Sanayici ve İşadamları Derneği'nin (BESİAD) jüri başkanlığında belirlenen ödüller Life Enjoy Business Dergisi İmtiyaz Sahibi Murat Kaplan tarafından takdim edildi.
Gecenin gümüş sponsorluğunu ise Victory Professional Care, Ertanlar Gıda, Omega Şirketler Grubu, Eden Rezidans, Demirsel İnşaat ve Olgun Olça İnşaat ve Otomotiv üstlendi.
Özlem Yıldız ve Murat Kaplan’ın esprili diyalogları ile renklenen gece Sevdim Selkuşu’nun güçlü sahne performansı ile sona erdi.
Eden Rezidans; büyüklerimizin konforlu, sağlıklı, güvenli ve mutlu bir yaşam sürmeleri amacıyla her türlü detay düşünülerek tasarlandı ve hayata geçirildi. Avrupa standartlarına uygun bir kurum olarak hizmet veren rezidans, Çiğli Evka-5’te yer alıyor.Alanında uzman ve güler yüzlü personeli ile faaliyet gösterirken fiziksel anlamda sunduğu imkanlarla farkını daha ilk bakışta ortaya koyuyor.

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.