GİSİDER iftarda buluştu

Girişimciler ve İş Dünyası (GİSİDER) iftarı bu yılda yoğun katılımla gerçekleşti. Narlıdere Times Restoran’da gerçekleşen iftara GİSİDER yönetimi ve üyelerinin yanı sıra İzmir iş dünyasından birçok isim katıldı.

Ekonomi Yayın: 29 Mart 2024 - Cuma - Güncelleme: 29.03.2024 20:21:00
Editör -
Okuma Süresi: 41 sn.
35 okunma
Takip EtGoogle News

İftar öncesi bir konuşma yapan GİSİDER Başkanı Merve Çakır, “Günümüz iş hayatının getirdiği zorlu şartlar hepimizi son derece derinden etkilemekte ve herkesin yeni ticari fırsatlar bulmak için yoğun çaba sarf ettiği bir dönemi birlikte yaşamaktayız.Böyle bir dönemde derneklerin önemi bir kez daha ortaya çıkmaktadır. Bir ve beraber olarak bu zor dönemleri daha kolay geçireceğimize olan inancım tamdır” ifadelerini kullandı.

Sözlerine devam eden Çakır, “Derneğimizin kuruluşundan bugüne kadar emeği geçenlerin yanında aramıza yeni katılan üyelerimizinde katkılarıyla inşallah daha güzel günleri beraberce yaşayacağız” ifadeleriyle konuşmasını tamamladı.

Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.