Linet ve Cem Belevi’den konser sonrası çorba keyfi

Bayramın ikinci günü İzmir’de konser veren iki ünlü şarkıcı İzmir’in en gözde restoranlarından Çorbahan’da buluştu.

Yayın: 23 Nisan 2023 - Pazar - Güncelleme: 23.04.2023 17:58:00
Editör -
Okuma Süresi: 2 dk.
121 okunma
Takip EtGoogle News

Müzik dünyasının ünlü isimleri Linet ve Cem Belevi konser yorgunluğunu yemekte attı. 
Bayramda İzmir sahnelerinde yıldız isimler sahne alırken İzmirliler müzik dolu bir bayram yaşadı. Ünlü şarkıcı Linet, İzmir’in Balçova ilçesindeki mekanda hayranlarına müzik ziyafeti yaşattı. Aynı saatlerde Alsancak’taki bir eğlence mekanında Cem Belevi, Cemiyet Gazinosu ile İzmirli sevenlerine eğlenceli bir bayram akşam yaşattı. 
Ünlü şarkıcılar gece konser sonrası Bayraklı’da yer alan Çorbahan isimli restoranda bir araya geldi. Ünlü sanatçılar, hem çorba içti hem de bol bol sohbet etti. Ünlü şarkıcıların eğlenceli halleri ise dikkatler kaçmadı. Linet ve Cem Belevi, yemek sonrası Çorbahan’ın işletmecisi Gökhan Plana ile fotoğraf çekildi.
Ünlü isimlerin en çok tercih ettiği yemek mekanlarından Çorbahan’da daha öncede Hüsnü Şenlendirici, Altay, Ayta Sözeri, Sakiler, Ayla Çelik, Bilal Sonses, Fedon, Yonca Lodi, Rober Hatemo ve Gökhan Tepe gibi birçok ünlü isim yemek yemişti.

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.