İzmir’in yeni mekanı Newold açıldı

Kaliteli müzik ve kaliteli mutfağın bir araya geldiği Newold geçtiğimiz günlerde seçkin davetlilerin katılımı ile hizmete girdi.

Yaşam Yayın: 14 Kasım 2023 - Salı - Güncelleme: 14.11.2023 17:53:00
Editör -
Okuma Süresi: 55 sn.
125 okunma
Takip EtGoogle News

İtalyan ve Fransız mutfağının eşsiz lezzetlerinin sunulduğu mekanda ünlü DJ’lerle kaliteli müzik keyfi de yaşanıyor. 22.30’a kadar sunulan lezzetlerin ardından eğlence başlıyor. Yeni nesil eğlencenin İzmir’deki adresi olan Newold, Mustafa Tiril, Kadir Çetinkaya, Emin Yücel ve Umut Kaynak ortaklığında faaliyete girdi. 

Yemek ve eğlence bir arada

Kendine has kokteylleri ile İzmir’de fark yaratacak mekanda İtalyan ve Fransız Mutfağı’nın seçkin lezzetleri İnci Tower’ın zemin katında misafirlere sunuluyor. Yemekli 110, bistro’da 250 kişi kapasiteye sahip mekanda kaliteli müzik sunuluyor. Şık tasarımı ile İzmir’de dikkat çeken Newold, 4 mevsim hizmet verecek. İzmir’e yeni bir konsept getiren mekan 19.30-22.30 arası restoran bölümü ile hizmet verecek. 22.30-02.00 arasında ise eşsiz DJ performansları ile eğlencenin yeni adresi olacak.

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.