Bal Grup Gayrimenkul, 10. yılında büyümeye devam ediyor

Menderes’te 10 yıldır gayrimenkul ve otomotiv sektöründe hizmet veren Bal Grup Gayrimenkul, faaliyetleri hakkında bilgi verdi.

Ekonomi Yayın: 16 Ekim 2023 - Pazartesi - Güncelleme: 16.10.2023 10:21:00
Editör -
Okuma Süresi: 2 dk.
88 okunma
Takip EtGoogle News

Pandemi ve deprem gibi yaşanan birçok olayın ardından arsa ve araziye talep iyice artarken Menderes en çok ilgi gören bölgelerin arasında yer aldı. Menderes’te 10 yıldır gayrimenkul ve otomotiv sektöründe hizmet veren Bal Grup Gayrimenkul, faaliyetleri hakkında bilgi verdi.
Bal Grup Gayrimenkul Yatırım Yönetim Kurulu Başkanı Mustafa Bal, “İzmir Menderes’te tarla arazi bahçe satışları yapıyoruz. Ağırlıklı olarak projeleri kendimiz üstleniyoruz. Alt yapılarına kadar hazır halde teslim ediyoruz. Tüm gayrimenkul işlemlerinde yatırımcılarımıza hizmet veriyoruz. Villa, daire, işyeri alım satımları da yapıyoruz.” 
“Birde otomotiv bölümümüz var. Gayrimenkulde takas olarak gelen araçlarımızı da biz satıyoruz. Özellikle bölge itibariyle tarla alımlarında araç takası ile sıkça karşılaşıyoruz. Müşterilerimizin takas için getirdiği araçları satış fiyatı üzerinden kar amacı gütmeden alabiliyoruz. Bu kolaylığı sağladığımız içinde çok tercih ediliyoruz.
“Bal Grup 2013 yılında babam Savaş Bal tarafından İzmir Menderes’te kuruldu. 10 yıldır birçok yatırımcıya yardımcı olduk. Menderes dışında da Muğla, Aydın, Eskişehir, Kütahya ve İstanbul’da çeşitli projelere imza attık.” 
Menderes’e yatırım yapmak isteyenlere açıklamalarda bulunan Mustafa Bal, “Menderes’e yatırım yapanlar çok kısa sürede ciddi olarak kazançlar elde ettiler. Daire, arsa, tarla tüm gayrimenkuller yatırımcılarına çok kazandırdı. Havalimanına, İzmir’in merkezine, sahil bölgelerine yakınlığı Menderes’i cazibe merkezi haline getirdi diyebiliriz” ifadelerini kullandı. 
Menderes’in çeşitli bölgelerinde projelerimiz var. Cazip projelerimizden faydalanmak isteyen yatırımcılarımızı Menderes’teki ofisimize bekliyoruz.”

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.