Nehir Alan, Ankara’dan derece ile döndü

Ekim ayında Ankara’da düzenlenen Artistik Buz Pateni Atatürk Kupası yarışmasında İzmirli sporcumuz Nehir Alan sekizinci oldu.

Spor Yayın: 02 Kasım 2023 - Perşembe - Güncelleme: 02.11.2023 14:04:00
Editör -
Okuma Süresi: 2 dk.
74 okunma
Takip EtGoogle News

Sezonun ilk yarışmasında hazırlıklarını İzmir Aşık Veysel Rekreasyon alanında İzmir Büyükşehir Belediyesi Buz Pateni Tesisleri’nde hazırlanan Nehir Alan, hem okul hem buz pateni ile oldukça başarılı bir sezona başlamak istiyor. Bu sene yapılacak yurt içi ve yurt dışı yarışmalarına okul harici tüm zamanını harcayan genç sporcu, bütün gençleri buz patenindeki etkinliklere ve yarışmalara davet etti. Hem Gençlik ve Spor Bakanlığı’nın hem de İzmir Büyüksehir Belediyesi’nin desteğiyle yarışmalara hazırlanan sporcular okul mesailerinin yanında İzmir Aşık Veysel Buz Sporları Salonu Bornova Buz Pisti’nde günün geri kalan bütün zamanını  değerlendiriyor.

Başarılı sporcu, İzmir Büyükşehir Belediyesi’nin Buz Sporları Salonu’nda bütün sporcular gibi yarışmalara hocaları ve kulüp yetkililerinin ciddi çalışmalarıyla hazırlanıyor. Ankara’da düzenlenen ve onlarca sporcu arasından sekizinciliği hak eden Alan, başarısını ailesine ve tüm polislere armağan etti.

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.