Gamze Senger, Yeni İzmir Gazetesi Genel Yayın Yönetmeni oldu

Medya ve basın sektörünün deneyimli ve başarılı isimlerinden Gamze Senger, Yeni İzmir Gazetesi Genel Yayın Yönetmeni oldu.

Yaşam Yayın: 22 Şubat 2024 - Perşembe - Güncelleme: 22.02.2024 15:41:00
Editör -
Okuma Süresi: 2 dk.
47 okunma
Takip EtGoogle News

Senger, Yeni İzmir Gazetesi’ndeki yeni görevine 1 Mart 2024 tarihinde başlayacak.

1984 İzmir Karşıyaka doğumlu ve bir çocuk annesi olan Gamze Senger, 26 yıldır medya basın sektöründe bir çok kurumda yöneticilik pozisyonlarında görev yaptı.

Kariyerine 1998 yılında Ege Tv de başlayan Gamze Senger, sırasıyla Radio Port, D&R, İzmir Tv, TRT, Tv8, Apostrophe Prodüksüyon Reklam, Eylül Reklam, Proje Geliştirme Merkezi, İstanbul.com İn İstanbul Dergisi, Limitsiz Alternatif Medya Planlama, Doğan Holding Hürriyet Gazetesi ve İnternet grubu, Türk Medya Grubu Alem Dergisi, İzmir Arena, Prodid Outdoor, Turkuvaz Medya grubu Yeni Asır Gazetesi, Güven Erbek İnşaat, Magazin İzmir Dergisi’nde çalıştı.

Meslek hayatı boyunca Muhabirlik, Program Yapımcılığı, Haber Sunumu, Reklam ve Belgesel Seslendirme, Yönetmen ve Prodüktör Yardımcılığı,

Genel Müdürlük, Halkla İlişkiler, Reklam, Satış, Pazarlama, Kurumsal İletişim Müdürlüğü ve Direktörlüğü yapan Gamze Senger son olarak da Genel Yayın Direktörlüğü görevinde bulundu.

 

Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.