Demokrat Parti İzmir iftarda bir araya geldi

Demokrat Parti İzmir, iftar yemeğinde milletvekili adayları ile 14 Mayıs seçimi değerlendirdi.

Yayın: 15 Nisan 2023 - Cumartesi - Güncelleme: 15.04.2023 12:22:00
Editör -
Okuma Süresi: 3 dk.
143 okunma
Takip EtGoogle News

Partililerle  iftar yemeğinde Millet İttifakı Demokrat Parti 2. Bölge 5. Sıra Milletvekili adayı, Türk Demokrasi Vakfı Genel Başkanı Salih Uzun ve Demokrat Parti Genel İdare Kurul Üyesi İzmir İl 1. Bölge 7.sıra Milletvekili Adayı Haydar Altıntaş katılımlarıyla Demokrat Parti  iftar yemeği düzenlendi.  
Demokrat Parti 2. Bölge 5. Sıra Milletvekili adayı Salih Uzun, “İzmir'i demokrasinin kalesi olarak görüyorum. Bütün Türkiye'de ki değişim hamleleri ege'den başlar. Özllikle de İzmir den başlar. Cumhuriyet tarihinde hep böyle oldu. Özellikle demokratik hareketler, demokratik hamleler çıkış hareketlerine öncülük etmiştir İzmir, inşallah bu seçimde de tüm Cumhuriyet tarihimizin en kritik seçimlerinden biri olarak gördüğümüz bu seçimlerde de büyük bir değişimin öncüsü İzmir olacaktır. Millet ittifakı bileşenleri olarak bu büyük değişimi, dönüşümü, başarıyı yakalayacağız diye düşünüyorum. İzmir de gördüğümde bu hava var. İzmir bunun ciddiyetinin farkında ve sonuç almakta kararlı gördüm” açıklamasında bulundu.
Millet İttifakı İzmir 1. bölge 7. sıra Demokrat Parti milletvekili adayı Haydar Altıntaş, “Türkiye Cumhuriyeti Devletinin özgürlüğü ve bağımsızlığı, Milletin hürriyeti ve ekmeği hiç bir siyasi parti ile özdeş değildir. Milletin kafasında sandıkdır” mesajını verdi.
Demokrat Parti Yüksek haysiyet Divan Üyesi Sait Demir, “Merkez sağın adresini arayanlar, merkez sağ burasıdır. Anavatan partisi ve doğru yol partisinin birleştiği Demokrat Partidir. köklerimiz burasıdır. Yeniden küllerimizden doğuyoruz. Demokrat Parti Genel Başkanı Gültekin Uysal yolunda, izinde çaşlışmalarımız devam etmektedir. Cumhuriyet Halk Partisi Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’nu destekliyoruz. Onun başarısı içinde adım adım gece gündüz çalışıyoruz. Bütün demokratları, Anavatancıları ve doğru yolcuları demokrat parti çatısı altında bekliyoruz. Çünkü; Çok genç bir Liderimiz var. Gelecek bizim bu ülkeyi ancak biz kurtarabiliriz. Bu ülkeyi hakettiği yere biz getirebiliriz düşüncesi içersindeyim” ifadelerini kullandı.
Demokrat Parti İzmir İl Başkanı Serdar Faralyalı, “Bu güzel nisan akşamında Güzel kentimize siz değerli misafirlerimizle olduğumuz için mutluyuz hepiniz hoş geldiniz” dedi.

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.