Ata Çiğ Köfte ulusal marka oluyor

10 metrekare ile başladı, bayi sayısı 200’e yaklaştı

Ekonomi Yayın: 18 Ekim 2023 - Çarşamba - Güncelleme: 18.10.2023 10:20:00
Editör -
Okuma Süresi: 2 dk.
87 okunma
Takip EtGoogle News

İzmirli genç iş insanı Erhan Ata tarafından kurulan Ata Çiğ Köfte, ulusal bir marka olma yolunda hızla ilerliyor. Yıllar önce okuduğu bir yazıdan ilham alarak kurduğu firma şu anda 200’e yakın bayiye hizmet veriyor.

2010 yılında ulusal bir markanın bayiliği ile sektöre başlayan Erhan Ata, 10 metrekarelik dükkanında 13 yıl önce kendi işini kurdu. Lezzeti çok Ata Çiğ Köfte, 1200 metrekarelik tesisiyle Begos’ta üretiliyor.

Firma hakkında bilgi veren Ata Çiğ Köfte Yönetim Kurulu Başkanı Erhan Ata, “İşimize duyduğumuz saygı ve müşterilerimize verdiğimiz değerden dolayı tercih ediliyoruz diyebiliriz. Hijyene her zaman çok önem veriyoruz. Güleryüzlü hizmet anlayışımızla hareket ediyoruz. Zorlu ve rekabetçi bir piyasada olmamıza rağmen başarılı işlere imza attık. Karabağlar’ın ardından Eskiizmir, Göztepe, Üçyol ve Torbalı olmak üzere toplam 5 şubeye ulaştık. İşler büyüyünce kendi üretim tesisimizi açmaya karar verdik. 2021 yılında Ata Çiğ Köfte olarak kendi tesislerimizde üretime başladık. Çiğ köfte ile birlikte lavaş üretimimiz hızlandı. Kısa sürede bayi sayımız 150’yi aştı” şeklinde konuştu.

“Şu anda üretim tesisimiz Buca Organize Sanayi Bölgesi’nde yer alıyor. 1200 metrekare kapalı alana sahip tesisimizde tüm şubelerimize çiğ köfte ve lavaş üretimi gerçekleştiryoruz. Çalışmalarımızın karşılığını her geçen gün büyüyerek alıyoruz. Hedeflerimiz arasında ulusal bir marka olmak var. Türkiye’nin dört bir yanından bayilik talepleri alıyoruz. 10 metrekare ile başladığımız bu yolda bize destek olan tüm müşterilerimize ve iş arkadaşlarımıza teşekkür ediyoruz” ifadelerini kullandı.

 

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.