Simge Tertemiz ekranlara dönmek için hangi kanalı seçti?

Podyum dünyasının ve televizyon programlarının aranan isimlerinden Simge Tertemiz yeni başlayacak bir magazin programıyla ekranlara dönüyor.

Yaşam Yayın: 23 Şubat 2024 - Cuma - Güncelleme: 23.02.2024 13:51:00
Editör -
Okuma Süresi: 2 dk.
48 okunma
Takip EtGoogle News

Ünlü sunucu Buket Aydın'ı kadrosuna dahil eden Gaziantep merkezli  GRT TV, magazin ve televizyon dünyasında çok ses getirecek yeni bir transferi daha

gerçekleştirdi.  Podyum ve magazin  programlarının başarılı ismi Simge Tertemiz, GRT TV'de her hafta magazin  dünyasında yaşananları ve merak edilenleri ele alacak.  Gaziantep merkezli GRT TV 'de yayınlanacak Simge Tertemiz ile GRT Magazin programı bu Pazar saat 13.00’de ilk bölümüyle ekranlarda olacak.Yapımcılığını birçok tv programında imzası olan başarılı yapımcı SuatYanç’ın yaptığı program Güneydoğu merkezli ilk ve tek magazin programı olacak.Programın startı ile ilgili konuşan GRT TV Yönetim Kurulu Başkanı Meral Ay, “ Yaptığımız atılımlarla Güneydoğu Anadolu'dan en güncel haberler yerel içerikleri ve zengin program çeşitliliği ile bölgenin nabzını tutmaya  devam edeceğiz. Hedefimiz kısa sürede tüm Anadolu'nun sesi haline gelmektir" şeklinde konuştu. 

 

SİMGE TERTEMİZ KİMDİR?

Aslen Hatay - İskenderunlu olan Simge Temiz, 2002 "Best Model of Turkey"gelecek vadeden misyon ödülü, 2004 "Best Model of Turkey"birinciliği, 2004 "Best Model of The World" dördüncülüğü kazandı. 

 

ÇILGIN DERSANE'DE OYNADI

Güzel oyuncu, "ÇılgınDersane" adlı ilk sinema filminde Gamze karakterini canlandırdı ardından"Çılgın Dersane Kampta" filminde de rol aldı. ATV'de yayınlanan ÖzelHat magazin programını sunan başarılıoyuncu aynı zamanda Star TV ekranlarında uzun süre yer alan Starlife isimlimagazin programının da sunuculuğunu yaptı.

 

Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.