Eğitimde yeni konsept, ‘Kafede Kurs’

Eğitimci Elçin Tün yine farklı bir eğitim projesi ile dikkatleri üzerine çekti.

Yayın: 24 Kasım 2023 - Cuma - Güncelleme: 24.11.2023 13:01:00
Editör -
Okuma Süresi: 2 dk.
84 okunma
Takip EtGoogle News

Elçin Tün Eğitim Kurumları olarak eğitime devam eden Tün, şimdi de Yunus Değer ile birlikte yeni kurs markası Aday Akademi’yi kurdu.

Gaziemir ve Torbalı’da yer alan Aday Akademi şubelerine sırasıyla Bostanlı ve Güzelbahçe şubeleri de eklenecek. Tün, yeni kurs merkezlerindeki konseptlerinin özgür bir şekilde ders çalışma üzerine kurulu olacağını ifade etti.  ‘Kafede Kurs’ projesi ile öğrenciler, kurs merkezlerinde yer alan kafede öğretmenleri ile sohbet edip ders çalışabilecekler.

Eğitimci Elçin Tün; ‘’ Konseptimiz özgürlük üzerine kurulu. Öğrencilerimiz, kurs merkezlerimizde farklı seçeneklerden faydalanabilecekler. Son dönem gençliği tek başına birşey yapmak istemiyor. Sosyal ortamda ders çalışmak istiyorlar. Sessiz ortamda ders çalışmak istemiyorlar. Bu çocuklar, beraber ders çalışmak istiyor. Ders çalışılan bir ortamda anlam seviyesi otomatik olarak artıyor. Sosyal ortamda ders çalışma fikri üzerine biz de ‘Kafede Kurs’ projesini hayata geçiriyor; kurs merkezlerimizdeki kafelerimizin içine ders çalışma alanları kuruyoruz.

Öğrencilerimiz kahve içerken, yemek yerken ders çalışabiliyorlar. ‘Hoca Kafede’ bölümlerimiz var. Haftanın farklı günlerinde, farklı branş öğretmenlerimiz kafelerimizde öğrencilerimizle birlikte soru çözüp, ders anlatıp sohbet edecekler. Mesela pazartesi matematik, salı fizik gibi günlere göre öğretmenlerimiz kafede yer alacak” şeklinde konuştu.

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.