Petek Dinçöz Kıbrıs’ı salladı

Aveon Global Sigorta, Petek’i sahnede sigortaladı

Yaşam Yayın: 06 Mart 2024 - Çarşamba - Güncelleme: 06.03.2024 15:48:00
Editör -
Okuma Süresi: 3 dk.
59 okunma
Takip EtGoogle News

‘Serserim Benim’ şarkısıyla büyük ses getiren Petek Dinçöz, önceki akşam Kıbrıs’ta dünyaca ünlü İngiliz sigorta şirketi Aveon Global Sigorta’nın gecesinde sahneye çıktı.

Sesi, şarkıları ve muhteşem güzelliğiyle Kıbrıs’ı sallayan Petek Dinçöz, binlerce kişiye unutulmaz bir gece yaşattı.

ANNE-OĞUL SİGORTALANDI

Konser önce Aveon Global Sigorta tarafından kazalara ve kritik hastalıklara karşı sigortalandığını söyleyen Petek Dinçöz, “Beni ve oğlumu önemli risklere karşı sigortaladılar” dedi. Konser sırasında Aveon Global Sigorta CANIMA SAĞLIK SİGORTA poliçesini Petek Dinçöz’e takdim etti.

EŞİMİ KLİPTE ZORLA OYNATTIM

Son klibinde eşi Nida Büyükbayraktar ile kamera karşısına geçen Petek Dinçöz, “Eşimi klipte oynaması için zorladım. Oynayacaksın dedim. Kabul etti. Çok güzel bir klip oldu. Benim için de çok güzel bir anı oldu” dedi.

ARABESKE DEVAM

Yakında arabesk şarkıları art arda çıkaracağını söyleyen Petek Dinçöz, “Bir yandan da yaz için güzel bir Balkan şarkısı arıyorum. Balkan müziği yapmak istiyorum. Her ay bir şarkı çıkacağım. Seviyorum şarkı yapmayı.” diye konuştu.

KADIN KUŞAĞI YAPACAĞIM- BEN RİSKLERİN KADINIYIM

Ekranlara dönmeye hazırlanan Petek Dinçöz, “Şu ana kadar içime sinen bir proje olmadı ama kadın luşağı ile ekranlara döneceğim. Şaşırtmayı ve riske girmeyi seviyorum. Ben risklerin kadınıyım” dedi.

Unutulmaz geceye katılanlar arasında Türkiye esnaf ve sanatkarlar Konfederasyonu ( TESK ) Genel başkanı Bendevi Palandöken, Aveon Global Sigorta Yönetim Kurulu Başkanı Alp Özerk, Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Kerim Bağdaş, Aveon Global Genel Müdürü Kemal Gül, Genel Müdür Yardımcıları Emrah Yaşar, Oya Yıldız, Handan Demir, Melek Yılmaz ve Nilgün Kandemir, Aveon KKTC genel müdürü Murat Selvi, Ozan Bussines Genel Müdür Yardımcıları Özgür Gerçek ve Hilmi Enahtar, EMBANK Genel Müdürü Sarp Demiray, İstanbul Medeniyet Üniversitesi TEKNOPARK Genel Müdürü Ali Ramazan Tak, KKTC Maliye Bakanı Alişan Şan, Yazar ve bilimadamı Alphan Manas, Tiyatro ve sinema sanatçısı Altan Erkekli , Tiyatro sanatçısı Volkan Severcan, Tiyatro sanatçısı Yavuz Seçkin, Sigorta acenteleri sendikası başkanı Yalçın Metin, MÜSİAD Sigorta komitesi başkanı Sedat İyidemir, SİGORTA ACENTELERİ BİRLİĞİ derneği başkanı Ayhan Çalık, TOBB Sigorta Acenteleri İcra Komitesi Başkanı Levent Korkut yer aldı.

Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.