Aymira Koçaklı Güzellik Merkezi Çankaya’da

Aymira Koçaklı Güzellik Merkezi Konak Şubesi uzman personeli ve kolay lokasyonu ile İzmirlilerin uğrak güzellik merkezlerinden birisi oldu.

Yaşam Yayın: 20 Kasım 2023 - Pazartesi - Güncelleme: 20.11.2023 11:31:00
Editör -
Okuma Süresi: 2 dk.
138 okunma
Takip EtGoogle News

Arzu Demirkoparan tarafından İzmir Çankaya’da hizmete açılan güzellik merkezinde protez tırnak, manikür-pedikür, ipek kirpik, kaş-kirpik lifting, lazer epilasyon, G5 bölgesel incelme, cilt bakımı bir çok uygulama yapılıyor. 

Aymira Koçaklı Güzellik Merkezi Konak Şubesi hakkında bilgi veren Güzellik Uzmanı Arzu Demirkoparan, “Aymira Hanım yaklaşık olarak 1,5 yıl önce kendi güzellik markasını oluşturdu. 24 yaşında genç bir girişimci olarak onlarca şubeye ulaştı. Sosyal medyada takip ediyorduk. Franchise verdiğini öğrenince bizde açmaya karar verdik.”
“Güzellikle ilgili saç hariç tüm uygulamlar şubemizde yapılıyor. 2008 yılında aynı yerde döner dükkkanı açtım. 17 yıl boyunca gıda sektöründe çalıştık. 2006 yılında güzellik uzmanı belgelerimi almıştım. 2019 yılında dönerciyi güzellik merkezine çevirmeye karar verdim. Ancak pandemi ve deprem gibi sebeplerle açılışımız bu yıla kaymış oldu. 17 yıldır burada bilinen bir işletmeciyim. Artık güzellik alanında güzel hizmetler vermek için yola çıktık. Çankaya metro çıkışındayız. Randevu alarak güzellik merkezimizin hizmetlerinden faydalanabilirsiniz” ifadelerini kullandı.

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.