BKM Mayıs’ta İzmir’de

Türkiye’nin en çok sevilen yapımlarından olan, yapımcılığını BKM’nin üstlendiği birbirinden kıymetli dört sanat etkinliği Mayıs ayında İzmirlilerle buluşacak.

Kültür Yayın: 23 Nisan 2024 - Salı - Güncelleme: 23.04.2024 17:14:00
Editör -
Okuma Süresi: 2 dk.
15 okunma
Takip EtGoogle News

Bu güzel etkinlikleri İzmir’e Beşiktaş Kültür Merkezi  Ege Bölge temsilcisi Dev Ajans getiriyor. Dev Ajans Başkanı Erhan Gölbey yaptığı açıklamada ‘’İstanbul’da ve yurdumuzun bir çok şehrinde büyük beğeniyle ve kapalı gişe oynayan etkinliklerimizi İzmirlilerle bir kez daha buluşturmaktan çok büyük mutluluk duyuyoruz. Türkiye’nin çok kıymetli sanatçılarının İzmir’e gelecek olmasından ötürü çok heyecanlıyız. Uzun zamandır hazırlıklarımızı sürdürüyoruz.  İzmir Kültürpark Açıkhava Tiyatrosu’nda gerçekleşecek olan etkinliklerin bilet satışları Bubilet tarafından gerçekleştirilecek. İzmirlileri, çok keyifli ve eğlenceli saatler geçirmek için İzmir Kültürpark Açıkhava Tiyatrosu’nda gerçekleştireceğimiz ‘’BKM Mayıs’ta İzmir’de’’ etkinliklerine davet etmekten çok büyük mutluluk duyuyorum. Şener Şen’i, Demet Akbağ’ı, Salih Bademci’yi, Ali Sunal’ı, Yasemin Sakallıoğlu’nu, Doğa Rutkay’ı ve bir çok değerli sanatçıyı ağırlayacak olmanın heycanını yaşıyoruz. Birlikte şahane saatler geçireceğimiz etkinliğin biletlerini İzmirliler Bubilet’ten temin edebilirler‘’ ifadelerini kullandı.

Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.