Teona Sigorta, 2024’e hızlı başladı

İzmir’in en başarılı sigorta aracılık şirketlerinden Teona, 2024 yılına hızlı başladı.

Yayın: 19 Şubat 2024 - Pazartesi - Güncelleme: 19.02.2024 16:28:00
Editör -
Okuma Süresi: 2 dk.
40 okunma
Takip EtGoogle News

Kurulduğu günden bu yana gösterdiği başarı ile sürekli büyüyen şirket, 30 çalışanıyla Türkiye’ye hizmet veriyor.

Teona Sigorta Aracılık Hiz. Ltd. Şti Kurucu Ortağı Gökhan Kesici, “Teona tam olarak finansal ihtiyaçlara çözümler üretmek üzere kuruldu.  Şu anda 30’a yakın çalışma arkadaşımızla hizmet veriyoruz.Çalışma arkadaşlarımızın hayat kalitelerini ve gelir modellerini oldukça önemsiyoruz. Teona’da ülke ekonomisini de göz önüne alarak mevcut şartların üzerine çıkmaya çalışan ve kendinden sürekli fedakarlık gösteren bir şirket. Teona, Agesa Hayat ve Emeklilik’in Türkiye’deki en büyük şirketlerinden birisidir. Bu yapı içerisinde istikrarlı bir başarı hikayemiz var. Kurulduğumuz günden itibaren sürekli artarak devam eden başarısı, genç yaşlarına rağmen sektörde adımızdan söz ettiriyoruz. Ömer Can Türkmen’le birlikte bir başarı hikayesine liderlik ediyoruz.

Teona Sigorta Aracılık Hiz. Ltd. Şti Kurucu Ortağı Ömer Can Türkmen, “İstihdamda kadının payının artmasını istiyoruz. Güçlü bir toplum güçlü aile yapısı için bizde kadın istihdamına ağırlık veriyoruz. Teona olarak iş dünyasında farklı konumumuzla çok daha iyisini yapmak için çalışıyoruz. Tasarrufla birlikte müşterilerimizin geleceğini değiştirmek için hizmet veriyoruz. Toplumun ve müşterilerimizin hayat kalitelerini artırmayı hedefliyoruz.”

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.