Sefa Doğanay’dan gazino ve sinema filmi müjdesi

Ünlü komedyen Sefa Doğanay’dan bomba projeler geliyor.

Yaşam Yayın: 25 Ağustos 2023 - Cuma - Güncelleme: 25.08.2023 13:59:00
Editör -
Okuma Süresi: 2 dk.
166 okunma
Takip EtGoogle News

 Kokpit isimli gösterisi ile İzmirli hayranlarına kahkaha dolu saatler yaşatan Doğanay, İzmir’de yeni projelerini açıkladı. Sefa Doğanay Gazinosu’nu hazırladıklarını dile getiren ünlü komedyen aynı zamanda bir komedi filmi üzerine çalıştıklarını söyledi.

Bostanlı Suat Taşer Gösteri Merkezi’nde hayranları ile buluşan Doğanay, adeta kahkaha fırtınası estirdi. Gözlemlerini komik hikayeler halinde anlatan başarılı komedyenin gösterisi büyük ilgi gördü. Türkiye turnesi kapsamında İzmir’de gösterisini sergileyen ünlü komedyen yoğun istek üzerine Eylül ayında İzmir’e bir kez daha gelecek.

KOKPİT’LE DÜNYAYI DOLAŞTIK

İzmir’de duygularını dile getiren Sefa Doğanay, “Bugünkü gösterimizin adı Kokpit. Ben kendimi pilot olarak, seyircilerimizi de kahkahaya doğru havalanan yolcular olarak hayal ettim. Kokpitle dünyayı dolaştık. Ancak programımız da var. Gitmediğimiz yerlere de gideceğiz. Gösterimiz çok güzel gidiyor. Gösteri başlamadan iki üç gün önce benim heyecanım başlar. Gösterideki en çok sevdiğim şey seyirci ile beraber bana da sürpriz olan şakalar. Bu seyircimle aramda gelişen özel bir şey.”

MÜZİK VE EĞLENCE BİR ARADA OLACAK

“Sefa Doğanay Gazinosu’nu hazırlıyoruz. 10-12 kişilik bir orkestramız var. Cebimdeki sanatçıları sahneye taşıyacağım. Tam bir yıldızlar geçidi olacak. Hem onlar şarkı söyleyecek hem ben kendi sesimle de şarkı söyleyeceğim. Önce kahkaların sonrada kulakların pasını silmeye geleceğim. Bu şekilde şahane bir projemiz var.”

KOMEDİ FİLMİ SON AŞAMADA

“Senaryosunu yazdığım artık son aşamasına getirdiğim bir sinema filmi projem var. İnşallah o da yakın zamanda izleyiciyle buluşacak. Ürettikçe mutlu olan birisiyim.”

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.