Gazeteci Hande Nayman ve görüntü yönetmeni Efe Kubilay çifti dünya evine girdi

Başarılı Gazeteci Hande Nayman ve başarılı görüntü yönetmeni Efe Kubilay çifti görkemli bir törenle evlendi.

Yaşam Yayın: 03 Mart 2024 - Pazar - Güncelleme: 03.03.2024 13:02:00
Editör -
Okuma Süresi: 58 sn.
29 okunma
Takip EtGoogle News

Kubilay çiftinin nikah şahitliğini ise AK Parti İzmir Milletvekili, Cumhur İttifakı Konak Belediye Başkan Adayı Ceyda Bölünmez Çankırı ve Cumhur İttifakı Menderes Belediye Başkan Adayı Sinan Akdeniz yaptı.

Başarılı gazeteci Hande Nayman ve başarılı yönetmen Efe Kubilay çiftinin düğününe, siyaset, iş ve sanat dünyasından birçok tanınmış isim katıldı.Ünlü oyuncular Berk Oktay ve Yıldız Çağrı Atiksoy da çifti yalnız bırakmadı. İzmirli gazeteciler ve Demirören Haber Ajansı İzmir ekibi de düğünde yer aldı. İzmir’in Balçova ilçesinde yer alan Biyer Event & Performance Hall’de gerçekleşen muhteşem törende gelin ve damat başta olmak üzere tüm davetliler doyasıya eğlendi. Çiftin mutluluğu yüzlerinden eksik olmazken seçtikleri şık gelinlik ve damatlık göz doldurdu. Damat ve gelinin oynadığı harmandalı da davetlilerden büyük alkış aldı. 

Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.