İzmir’de güzelliğin 5. yılı Luxen’de kutlandı

Luxen Clinic lansmanında güzellikle eğlence bir arada

Yaşam Yayın: 18 Ekim 2023 - Çarşamba - Güncelleme: 18.10.2023 09:51:00
Editör -
Okuma Süresi: 4 dk.
92 okunma
Takip EtGoogle News

Luxen Clinic & Dermocosmetic estetik ve güzellik dünyasının önde gelen isimlerinden biri olarak, 5. yılını yeni adresi ve heyecan verici dermokozmetik ürün lansmanıyla coşkuyla kutladı. Lansman etkinliği, birbirinden etkileyici eğlenceler ve gösterilerle dolu unutulmaz bir geceye dönüştü.

5. yılına yeni adresinde yeni markasıyla giren Elif & Barış Gülerer, görkemli bir lansmanla dostlarını ve sevenlerini Luxen Clinic’te ağırladı. Şovların ve eğlencenin hiç bitmediği lansmana seçkin davetliler katıldı. Luxen Clinic’te gerçekleşen etkinlikte Elif Gülerer ve eşi Barış Gülerer, güzelliğe adeta eğlence kattı.

Klinik kurucusu Elif  Gülerer etkinlik sırasında yaptığı açıklamada, "5 yıl boyunca güzellik ve estetikteki yolculuğumuzda binlerce kişiye güzellik kattık. Şimdi, daha büyük bir mekânda ve dermokozmetik ürünlerimizle de bu yolculuğumuza devam ediyoruz. Herkesin güzellik potansiyelini en üst düzeye çıkarmasına yardımcı olmak için buradayız" dedi.

 

5.YILA YAKIŞIR LANSMAN

Lansman etkinliği, Dj performansları, sürprizler ve dans şovlarla dolu bir geceye dönüştü. Gecede Elif  &Barış gülerer’in Dançı olan kızı Ece Melek’de Future Dans ekibinin dans gösterisi ile  sürpriz yaptı.  Davetliler, Luxen Clinic'ın yeni mekânını keşfetmenin yanı sıra, klinik tarafından üretilen dermokozmetik ürünlerin lansmanını da büyük bir heyecanla karşıladılar.

Bu özel etkinlik, estetik dünyasının önde gelen isimlerini, basın mensuplarını ve sadık müşterileri bir araya getirdi. Luxen Clinic'ın yeni adresi ve dermokozmetik ürünleriyle başlayan bu yeni dönem, güzellik ve sağlık konularında devrim niteliğinde çözümler sunmaya devam edeceğinin bir göstergesidir.

Lansman hakkında açıklamalarda bulunan Gülerer, “5 yıldır çıktığımız güzellik yolculuğunda yeni bir durağa imza attık. Luxen Clinic olarak güzelliğinize güzellik katmak misyonumuzu daha da büyüttük. Yeni markamızı duyurmak için hazırlandığımız bu gece Hayal ettiğimizden daha da güzel ve eğlenceli oldu. Konuklarımızın mutluluğu bizi ayrıca motive etti. Lansman gecemizde kızımız Ece Melek de Future Dans grubuyla dans ederek bize sürpriz yaptı.”

 

BAYRAKLI’DA 1000 METREKARELİK DEV KLİNİK

Klinik, Bayraklı adresine taşınarak, daha büyük ve modern bir mekânda hizmet verme misyonunu bir üst seviyeye taşıdı. Aynı zamanda, LUXEN markasını sürdürerek, estetik ve güzellik alanındaki öncü konumunu daha da güçlendirdi. Aynı zamanda, "Güzellik ve Güven" mottosuyla yeni bir marka kimliğine bürünerek, müşterilerine daha geniş ve etkili bir hizmet yelpazesi sunmayı taahhüt ediyor.

Klinik Kurucularından Barış Gülerer  “Yeni yerimizde sizleri modern, rahat ve sıcak bir atmosferle karşılıyoruz. Bayraklı’da yer alan 1000 metrekarelik 24 odalı yeni kliniğimizde güzelliğe dair her şey mevcut. Alanında en iyi Uzman Dr.’lar ile  Medikal estetik işlemler,cilt bakımları, Türkiye’de ilk ve Tek markamıza patentli OxyForm cihazı ile Oksijen ve ozon içerikli  Bölgesel  zayıflama cihazı, çatlak tedavileri, lazer epilasyon, cilt tedavileri merkezimizde yer alıyor. Hijyenik ve son teknolojik bir ortamda uzman bir kadro ile İzmir’e hizmet veriyor.”

 

Bayraklı adresindeki Luxen Clinic, güzellik ve estetik konularında deneyimli bir ekiple, modern tesisleriyle hizmet vermeye devam ediyor. Dermokozmetik ürünlerimiz ve hizmetlerimiz hakkında daha fazla bilgi almak için, @luxen.clinic üzerinden kliniğe ulaşabilirsiniz

 

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.