Şehri-Zat Restoran, Bayraklı’da hizmete girdi

Kurulduğu yıldan beri başarılı çalışmaları ile hizmet veren SetaFarma Estetik Kozmetik Medikal firmasının yeni yatırımı eğlence sektöründe oldu.

Yaşam Yayın: 07 Mart 2024 - Perşembe - Güncelleme: 07.03.2024 12:36:00
Editör -
Okuma Süresi: 48 sn.
42 okunma
Takip EtGoogle News

Bayraklı’da hizmete giren Şehr-i Zat Restoran’ın açılışına çok sayıda seçkin davetli katıldı.

Tahir Köseoğlu ve Sevgi Tükeler tarafından hizmete açılan Şehr-i Zat, merkezi konumu ve eşsiz lezzetleri ile İzmirlilere şahane bir mekan sunuyor. Açılışta çok sayıda sanatçı davetlilere müzik ziyafeti çekti. Şehr-i Zat Restoran’da en güzel lezzetler şehrin en özel sanatçılarıyla buluşmaya devam edecek.

Grubun ana firması olan SetaFarma Kozmetik Medikal, dünyaca ünlü markaların ithalatını ve distribütörlüğünü yapıyor. Genel merkezi İzmir’de olan firma, tüm Türkiye’de çalışmalarını başarıyla sürdürüyor. SetaFarma, Sağlıklı güzelleşmek herkesin hakkı sloganıyla kozmetik ve dermokozmetik sektöründe ekipman, cihaz ve cilt bakım ürünleri tedarik alanında hizmet veriyor. 

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.