Başkan Biçer halkın vekili olacak

Simav Belediye Başkanı Adil Biçer, 28. dönem milletvekili için kolları sıvadı.

Siyaset Yayın: 20 Mart 2023 - Pazartesi - Güncelleme: 20.03.2023 18:51:00
Editör -
Okuma Süresi: 2 dk.
105 okunma
Takip EtGoogle News

Kütahya'nın doğal güzellikleri ile ünlü ilçesi Simav'ın belediye başkanlığını yürüten Adil Biçer, 28. dönem milletvekili aday adaylığı için görevinden istifa etti. Belediye başkanlığı görevindeyken kentte yaptığı hizmetlerle adının duyuran ve halkın sevgisini kazanan Biçer, artık TBMM'de bölgenin taleplerini dile getirecek. Kenti mecliste temsil edecek, bölgenin kalkınması için var gücüyle çalışacak. Bunun yanında kentin sevilen ismi Adil Biçer'in adaylığı ise kentte olumlu karşılanırrken, destek mesajları yağdı. 

Adil Biçer Kimdir ?
Adil Biçer, 1974 Simav doğumludur. İlk ve orta öğrenimini Simav'da aldıktan sonra İstanbul'da hafızlık eğitimini tamamlamış, İzmir Dokuz Eylül Üniversitesi Hukuk Fakültesinden mezun olmuştur. 2002yılından bu yana Simav'da serbest avukatlık yapmaktadır.Değişik Sivil Toplum Kuruluşlarında görev alan Av. Adil BİÇER partimizde Belediye Meclis Üyelikleri, SKM Üyelikleri, Seçim İşleri, Parti Hukukçuluğu gibi çeşitli görevlerde bulunduktan sonra 2017 yılından itibaren Simav ilçe Başkanlığı görevini yürütmüştür. Orta düzeyde İngilizce ve Arapça bilmektedir. Evli ve 3 çocuk babasıdır.

Adil Biçer, 31 Mart 2019 Yerel Seçimleri'nde AK Parti Kütahya Simav Belediye Başkan Adayı oldu.

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.