Paris Fashion Week'te Pınar Bent rüzgarı

Uluslararası moda dünyasında ülkemizi başarıyla temsil eden Türk Modacı Pınar Bent, bu kez de Paris Moda Haftasındaki defilesi ile adından söz ettirdi.

Yaşam Yayın: 13 Mart 2024 - Çarşamba - Güncelleme: 13.03.2024 00:11:00
Editör -
Okuma Süresi: 49 sn.
24 okunma
Takip EtGoogle News

Türkiye'de gerçekleştirdiği birbirinden guzel defilelerden sonra yurtdışına açılan modacı Pınar Bent, Beyrut FW, Dubai FW ve Atina Fashion Week kapsamında gerçekleştirdiği defilelerden sonra bu defa da Paris Fashion Week’te ülkemizi temsil etti.

25 parçadan oluşan gelinlik koleksiyonu için Paris'e giden Pınar Bent, The Westin Paris - Vendome’da muhteşem bir defile ile moda severlerle buluştu.

"HEYECAN VE ONUR VERİCİYDİ"

Defile sonrası açıklamada bulunan ünlü modacı; "Paris Moda Haftası benim için inanılmaz heyecanlı ve güzel geçti. Paris için özel olarak hazırladığım 25 kreasyonu sergiledim. Çok beğenildi. Paris'te açtığım mağazam için de çok olumlu oldu. Heyecan verici ve onur verici oldu benim için" dedi.

Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.