Olgun Olça İnşaat ve Otomotiv’e marka ödülü

Otomotiv aksesuar ve inşaat sektöründe yatırımlarına devam eden Olgun Olça İnşaat ve Otomotiv, Altın Ege Ödülleri’nde ‘Şehre Değer Katan Marka’ ödülüne layık görüldü.

Ekonomi Yayın: 04 Kasım 2023 - Cumartesi - Güncelleme: 04.11.2023 12:27:00
Editör -
Okuma Süresi: 45 sn.
97 okunma
Takip EtGoogle News

İzmir Tepekule Kongre Merkezi'nde Özlem Yıldız’ın sunumuyla gerçekleştirilen görkemli geceye İzmir’in önemli isimleri büyük ilgi gösterdi.

Estrella Medical Group ana sponsorluğunda gerçekleştirilen törenle 5. Altın Ege Ödülleri sahiplerini buldu. Bostanlı Esnaf Sanayici ve İşadamları Derneği'nin (BESİAD) jüri başkanlığında belirlenen ödüller Life Enjoy Business Dergisi İmtiyaz Sahibi Murat Kaplan tarafından takdim edildi.

Gecenin gümüş sponsorluğunu ise Victory Professional Care, Ertanlar Gıda, Omega Şirketler Grubu, Eden Rezidans, Demirsel İnşaat ve Olgun Olça İnşaat ve Otomotiv üstlendi.

Özlem Yıldız ve Murat Kaplan’ın esprili diyalogları ile renklenen gece Sevdim Selkuşu’nun güçlü sahne performansı ile sona erdi.

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.