Eski bakanlardan Fehim Adak'ın torunu Yüksel Bilal Adak milletvekili adayı oldu

Devlet Eski Bakanlarından Fehim Adak’ın torunu, Yüksel Bilal Adak Yeniden Refah Partisi Ankara 2. Bölgeden Milletvekili Adayı oldu.

Siyaset Yayın: 12 Nisan 2023 - Çarşamba - Güncelleme: 12.04.2023 10:30:00
Editör -
Okuma Süresi: 44 sn.
90 okunma
Takip EtGoogle News

Yüksel Bilal Adak aynı zamanda Yeniden Refah Partisi Genel Merkez Dış İlişkiler Başkan Yardımcılığı görevini yürütmekte.

Yüksel Bilal Adak kimdir?

24.11.1994 tarihinde Ankara’da doğmuştur. Aslen Mardinli olan Adak doğma büyüme Ankara’da ikamet etmekte. Başkent Üniversitesi İşletme Bölümü mezunudur. Siyaset Bilimi ve Kamu Yönetimi üzerine Yüksek Lisans eğitimi devam etmektedir. Özel sektörde yöneticilik yapmaktadır. Evlidir.

Ailesinin politika ile iç içe olmasından ötürü siyasete küçük yaşlarında başlamıştır. Siyasi partilerde üst düzey çeşitli görevleri üstlenmiştir. İlk defa bu seçimlerde Milletvekili Adayı olmuştur. Daha öncesinde ülkemiz için faydalı olacak çeşitli siyasi çalışmaların içerisinde bulunmuştur.

Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.