Efe Group Mimarlık, Bornova’da yeni ofisine taşındı

Profesyonel mimar, mühendis ve teknik kadrosu ile iddialı mimari proje tasarımları üreten Efe Group Mimarlık, Bornova’da yeni yerine taşındı.

Ekonomi Yayın: 14 Şubat 2024 - Çarşamba - Güncelleme: 14.02.2024 13:08:00
Editör -
Okuma Süresi: 3 dk.
42 okunma
Takip EtGoogle News

Daha iyi hizmet verebilmek için 3 katlı yeni ofisine geçen firma, müteahhitlik alanında da başarıyla faaliyet gösteriyor.

Efe Group Mimarlık ortaklarından Muhammet Kabcı, “İnşaat sektörüne kapsamlı bir hizmet yelpazesi sunarak müşterilerimize değer katmayı ve sektörde öncü bir rol oynamayı hedefliyoruz. Sadece mimarlık ve müteahhitlikle sınırlı kalmayarak, ekonomi danışmanlığı (teşvik danışmanlığı),  gayrimenkul geliştirme alanlarında da hizmet veriyoruz. Ekonomi danışmanlığı alanında, müşterilerimize finansal konularda rehberlik etmek, devlet teşvik ve destek programları konusunda bilgi sağlamak amacıyla uzman bir ekibimiz bulunuyor. Mimari projelerimizin sadece yapısal değil aynı zamanda ekonomik açıdan da sürdürülebilir olmasına odaklanırken, gayrimenkul geliştirme alanında gerek müşterilerimizin sermayeleri gerek de firmamız öz sermayesi ile arsa alım-satım işlemleri yaparak maksimum kazanç minimum sermaye disiplini içerisinde yaşanabilir mekan algısını birinci planda tuttuğumuz şehircilik projeleri de üretiyoruz” ifadelerini kullandı.

Efe Group Mimarlık ortaklarından Uğur Tekin, “Müşteri memnuniyetini en üst düzeyde tutarak, yaratıcı ve sürdürülebilir mimari çözümler sunmayı amaçlıyor; estetik, fonksiyonellik ve çevresel bilinç arasında bir dengeyle projelerimizi hayata geçirerek müşterilerimizin beklentilerini aşmayı hedefliyoruz. Yaşam alanlarını daha iyi hale getirmek ve kalıcı izler bırakmak için çaba harcıyoruz. Sektörde lider bir mimarlık-müteahhitlik firması olmayı planlıyoruz. Müşterilerimizin güvenini kazanarak marka değerimizi artırmak, sürekli olarak yenilikçi ve ileriye dönük projeler üreterek inşaat sektöründe öncü bir role sahip olmak istiyoruz. Hem mimarlık hem de müteahhitlik alanında, güvenilir ve değer yaratan bir marka olma vizyonumuzu sürdürülebilir kılmak için çabalıyoruz” şeklinde konuştu.

Efe Group Mimarlık ortaklarından Sinan Oğuzhan, “Başarı motivasyonumuz; inovasyon, fark yaratan yaratıcı tasarım, sağlamlık ve güven kavramları üzerine dayanıyor. Sahip olduğumuz inovatif bakış açısıyla sektöre yeni bir soluk getiriyor, sağlam projelerle güvenilirliğimizi perçinliyoruz. Müşterilerimizin memnuniyeti üzerine inşa ettiğimiz başarı anlayışımız, aynı zamanda word-of-mouth marketing (womm) ile güçleniyor.”

Açıklamalarına devam eden Oğuzhan, “Efe Group Mimarlık olarak: müşteri odaklı yaklaşımımız, uzman kadromuz ve sektördeki tecrübemiz ile mimari tasarım, müteahhitlik, gayrimenkul geliştirme ve mali danışmanlık alanlarında; müşterilerimize kapsamlı, kaliteli ve yenilikçi hizmetler sunmaktan gurur duyuyoruz” dedi.

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.