Başarılı iş insanları Plana Kardeşler’den yeni yatırımlar geliyor

İzmir’in en çok tercih edilen eğlence mekanlarından Mumlu’nun kurucusu Gökhan Plana, diğer işletmeleriyle de iş dünyasında başarıdan başarıya koşuyor.

Yaşam Yayın: 19 Haziran 2023 - Pazartesi - Güncelleme: 19.06.2023 16:46:00
Editör -
Okuma Süresi: 47 sn.
128 okunma
Takip EtGoogle News

Mumlu’nun 14. yılına hazırlanan başarılı işletmeci Plana Kardeşler'e ait diğer işletmeler arasında Bunny, Çorbahan ve Arpa Suyu Midye Kokoreç’de yer alıyor. Eğlence sektörü dışında yiyecek içecek sektöründe de beğenilen mekanlar oluşturan Gökhan Plana ve Erhan Plana kardeşlerin yeni projeleri de sırada bekliyor.

Yeni sektörlerde güzel işlere imza atmayı hedeflediklerini söyleyen Plana Kardeşler, “14 yıldır İzmirliler işletmelerimizi sevdi. Bizde daha iyi nasıl hizmet verebiliriz diye kendimizi sürekli geliştiriyoruz. Mumlu’da tadilata başladık. Yeni sezonda kapasite artışı ve güzel dokunuşlarla mekanımızı açacağız. Ayrıca farklı sektörlere de yatırımlara başladık. İzmir’e güzel işler kazandırmaya devam edeceğiz” şeklinde konuştu.  

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.