Estrella Medical Group, başarısını ödülle taçlandırdı

5. Altın Ege Ödülleri, görkemli bir gece ile sahiplerini buldu. Gecede Estrella Medical Group, İzmir’e Değer Katan Marka Ödülü’nün sahibi oldu.

Yaşam Yayın: 24 Ekim 2023 - Salı - Güncelleme: 24.10.2023 19:40:00
Editör -
Okuma Süresi: 2 dk.
278 okunma
Takip EtGoogle News

İzmir Tepekule Kongre Merkezi'nde Özlem Yıldız’ın sunumuyla gerçekleştirilen görkemli geceye İzmir’in önemli isimleri büyük ilgi gösterdi.

Estrella Medical Group ana sponsorluğunda gerçekleştirilen törenle 5. Altın Ege Ödülleri sahiplerini buldu. Bostanlı Esnaf Sanayici ve İşadamları Derneği'nin (BESİAD) jüri başkanlığında belirlenen ödüller Life Enjoy Business Dergisi İmtiyaz Sahibi Murat Kaplan tarafından takdim edildi.

Gecenin gümüş sponsorluğunu ise Victory Professional Care, Ertanlar Gıda, Omega Şirketler Grubu, Eden Rezidans, Demirsel İnşaat ve Olgun Olça İnşaat ve Otomotiv üstlendi.

Özlem Yıldız ve Murat Kaplan’ın esprili diyalogları ile renklenen gece Sevdim Selkuşu’nun güçlü sahne performansı ile sona erdi.

2004 yılında kurulan Estrella Medical Group tecrübe, bilgi birikimi ile kaliteli estetik, güzellik ve sağlık turizmi danışmanlığı hizmeti veriyor. Yurtiçi ve yurtdışından gelen danışanlar ile güçlü ve şeffaf iletişim kuran, kaliteli ve güvenli hizmet sunan Estrella Medical Group, sağlık danışmanlığı sektöründeki güçlü yerini korumaya devam ediyor.

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.