Mahsun Kırmızıgül konserinde ABD’den minik misafir

Önceki gün Çeşme’de konser veren ünlü sanatçının çok özel misafirleri vardı.

Yaşam Yayın: 16 Ağustos 2023 - Çarşamba - Güncelleme: 16.08.2023 20:15:00
Editör -
Okuma Süresi: 52 sn.
123 okunma
Takip EtGoogle News

Ünlü şarkıcı Mahsun Kırmızıgül, yıllar sonra döndüğü sahnelerde fırtına gibi esmeye devam ediyor. Bir hafta Bodrum’da bir hafta Çeşme’de konserlerini sürdüren Kırmızıgül, yeni şarkısının heyecanını yaşamaya devam ediyor.

Önceki gün Çeşme’de konser veren ünlü sanatçının çok özel misafirleri vardı. Kırmızıgül’ü izleyenler arasında Amerika’da yaşayan kızı Lavin ve oğlu Mahmut’ta vardı. Lavin, şarkıcı ve yazar Ömür Gedik’le beraber babasının şarkılarına eşlik etti. Şarkılarını kızı ve oğluna bakarak söyleyen sanatçı, yeni şarkısı Benim Adım İsyan’ı kızı Lavin için söyledi. Konserin ilerleyen dakikalarında uykusu gelen Lavin, babasının isteğiyle kaldıkları otele gitti.

Mahsun Kırmızıgül, Annem Annem ve Yıkılmadım parçalarında duygusal anlar yaşadı. Gözyaşlarına hakim olamayan sanatçıyı seyirciler dakikalarca alkışlayarak destekledi.

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.