Ege Migider iftarı, STK’ları bir araya getirdi

Buca’da gerçekleşen Ege Muşlu İş Adamları ve Girişimciler Derneği (EGEMİGİDER) iftarına kamu temsilcileri ve stk temsilcileri katıldı.

Yaşam Yayın: 20 Nisan 2023 - Perşembe - Güncelleme: 20.04.2023 12:28:00
Editör -
Okuma Süresi: 2 dk.
104 okunma
Takip EtGoogle News

EGEMİGİDER Başkanı Ahmet Öznur, “Ramazan insanlar arasında dayanışma ruhunun, yardımlaşmanın,ve kalp birliğinin perçinlemesine vesile olan ramazan ayı, sahip olduğumuz nimetlere şükretmemizi ve ihtiyaç sahibi olanları hatırlamanın, onlara yardım etmenin ayı olduğu için kutsal ve bereketlidir” 
Ege Muşlu İş Adamları ve Girişimciler Derneği 2017'de yaklaşık 5 yıl önce kuruldu. Yaşadığımız kentimiz olan İzmir’de ve Ege Bölgesi’nde ciddi anlamda istihdam sağladığımızı düşünüyoruz. Şu ana kadar yaklaşık bünyemizde 5000 kişiye istihdam sağladık. Hem İzmir’imize hem de Ege’mize ciddi bir katkı sunduğumuza inanıyoruz” ifadelerini kullandı.
2025 yılına kadar istihdam anlamında bugünün iki katını hedeflediklerini vurgulayan Öznur, yaklaşık 500 öğrenciye burs verdiklerinin altını çizdi. Açıklamalarına devam eden Öznur, “Ege ve İzmir için çok yeterli olduğuna inanmıyoruz ve bu sayıyı en az iki katına çıkartmayı hedefliyoruz” dedi. 
Depremlerde dernek olarak neler yaptıklarını anlatan Öznur, “Bir de malum yaşadığımız depremlerde. Bayraklı depreminde 1 tır ısıtıcı, son yaşadığımız depremde ise nakdi ve gayri nakdi yaklaşık 6,5 milyon TL depremzedelere yardımda bulunduk” şeklinde konuştu. 
Dernek olarak EGEMİGİDER A.Ş.’yi bayramdan sonra kurmuş olacaklarını anlatan Başkan Ahmet Öznur, bu şirketle birlikte ortak akılla projeler üreteceklerini, ülkeye ve millete faydalı olacaklarını söyledi.

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.