Azim Vinç, Win Eurasia fuarının gözdesi oldu

7-10 Haziran tarihleri arasında İstanbul Fuar Merkezi’nde düzenlenen Win Eurasia Fuarı yoğun katılımla gerçekleşti. Azim Vinç, İzmir ve Malatya’da toplam 11.500 metrekarelik üretim tesisiyle sektöre yön veriyor.

Yaşam Yayın: 19 Haziran 2023 - Pazartesi - Güncelleme: 19.06.2023 17:50:00
Editör -
Okuma Süresi: 2 dk.
124 okunma
Takip EtGoogle News

İzmir’in ve Türkiye’nin önde gelen vinç markalarından birisi olan Azim Vinç, fuarın ilgi odağı olurken firma standını yurt içi ve yurt dışından çok sayıda firma ziyaret etti. 
Azim Vinç Yönetim Kurulu Başkanı Mustafa Kurnaz, “2008 yılında İzmir’de üretime başladık. 30 yıllık sektör deneyimimiz ile kurduğumuz firmamızda, portal vinçler, gezer köprülü vinçler, pergel vinçler, arabalı vinçler, monoray vinçler başta olmak üzere vinç ekipmanlarını mükemmel işçilik ve kaliteli malzeme ile yıllardır üretiyoruz. Sektördeki gelişmeleri sürekli takip ederek kendimizi yeniliyoruz. Ar-Ge çalışmalarına da büyük önem veriyoruz. İzmir ve Malatya’da 7700 m2 kapalı toplam 11500 m2 alanda üretim ve servis hizmeti veriyoruz. Türkiye’nin her bölgesinde kurduğumuz yaygın servis ve hizmet ağı ile periyodik bakım, arıza ve yedek parça taleplerine en kısa sürede cevap veriyoruz” şeklinde konuştu.
Ülkesini yurtdışı pazarlarda en iyi şekilde temsil etmeyi hedefleyen Azim Vinç, çeşitli ülkelerde kurmuş olduğu çözüm ortaklıkları ile yapmış olduğu yatırımlar sayesinde Orta Asya, Ortadoğu ve Afrika pazarında ülkemizin teknoloji, kalite ve sanayisinin geldiği noktayı temsil etmeye devam ediyor. 
Referans listesinde kurumsal firmalar yer alan Azim Vinç, tüm dünyaya vinç üretmeye devam ediyor. Sınırların ötesinde hizmet ve kalite anlayışı ile Azim Vinç, sektörün güçlü ismi olma hedefiyle çalışmalarını sürdürüyor.

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.