2024’de Mumlu sahnesinde sürpriz isimler sahne alacak

İzmir’in popüler eğlence mekanı Mumlu, 2023 sezonuna yenilenen mekanıyla girmişti. 2023 yılında birbirinden ünlü isimlerin sahne aldığı mekanda yeni yılda da bomba isimler yer alacak.

Yaşam Yayın: 03 Ocak 2024 - Çarşamba - Güncelleme: 03.01.2024 16:49:00
Editör -
Okuma Süresi: 55 sn.
47 okunma
Takip EtGoogle News

Ayta Sözeri, Ebru Yaşar, Fettah Can, Ekin Uzunlar, Deha Bilimlier, Derya Bedavacı, Linet, Sakiler, Hüsnü Şenlendirici, Merve Özbey, Ersay Üner, Hande Yener, Tuğçe Kandemir, Oğuzhan Koç ve Aslızen gibi yıldız isimler sevenleriyle Mumlu'da buluştu.

Ocak ayında da muhteşem konserlere ev sahipliği yapacak Mumlu’da Aslızen, Deha Bilimlier, Ebru Yaşar, Ayta Sözeri, Sakiler, Gökhan Tepe, Ayla Çelik,Ümit Yaşar sahne alacak.

Mumlu’nun başarılı işletmecisi Gökhan Plana,” Mumlu ailesi olarak başarılı bir yıl geçirdik. Yeni sezonda mekanımızı 750 kişilik kapasiteye çıkartarak girdik. A’dan Z’ye misafirlerimizin konforu ve eğlencesine yönelik düzenlemeler yaptık. 2024 yılında bomba gibi isimler sahnemizde çıkacak. İzmirlileri eğlence dolu bir 2024 bekliyor. Ocak ayının ilk haftasından itibaren eğlence hız kesmeden devam edecek” ifadelerini kullandı.

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.