Celaliler Derneği’nin Buca’daki aile ve seçim toplantısına Görkem Duman’da katıldı

Celaliler Derneği Buca Bölge Başkanı Murat Akkaş, Celaliler Derneği İzmir İl Başkanı Şükrü Aynas Celaliler Derneği İzmir İl Yönetimi ve CHP Buca Belediye Başkan Adayı Görkem Duman ve Celali Aşireti’ne mensup Bucalılar katıldı.

Yaşam Yayın: 12 Mart 2024 - Salı - Güncelleme: 12.03.2024 13:40:00
Editör -
Okuma Süresi: 2 dk.
42 okunma
Takip EtGoogle News

Yoğun katılımın gerçekleştiği Buca Gediz Mahallesi’nde düzenlenen etkinlikte 2 binden fazla kişi yer aldı. 
Toplantıyı organize eden Celaliler Derneği Buca Bölge Başkanı Murat Akkaş, “Binlerce yıllık geçmişi olan çok büyük ve kadim bir aileyiz. Değerli başkanlarımızın önderliğinde bize gönül veren dostlarımızla, fahri üyelerimizle tüm dünyada akrabalarımızı tek çatı altında toplayıp aile bütünlüğünü sağlamaya çalışıyoruz. Yardımlaşma ve dayanışma ilkeleriyle birbirimize sırt olmaya çalışıyoruz. Hiç bir Celali yalnız değildir. Gençlerimize iş kapısı açıp, iş veren akrabalarımızın önünü açmaya çalışıyoruz. En önemli gündemimiz yerel şeçimlerdir. Birçok il ve ilçede belediye başkan adayı akrabalarımız ve ailemizi desteğini alan belediye başkan adaylarımız var. Ailemizin en kalabalık olduğu ilçelerin başında da Buca ilçemiz geliyor. Akrabalarımız ve bize gönül verene dostlarımızla gerekli çalışmalarımız yapmış bulunmaktayız” ifadelerini kullandı. 
Celaliler Derneği İzmir İl Başkanı Şükrü Aynas, ailenin birlik beraberliğinden bahsederken Görkem Duman için bölge halkından ve akrabalardan destek istedi. Aynas, ayrıca çalışmalarından dolayı Murat Akkaş’a da teşekkürlerini iletti. CHP Buca Belediye Başkan Adayı Görkem Duman’da ailenin desteğini almanın öneminden bahsedip projelerini anlattı. Duman, her konuda aileye destek olacağının sözünü vererek sözlerini noktaladı.

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.