Baise’nin 90’ları andıran şarkısı Deli Düşlerim yayında

Söz ve müziği kendisine aranjesi Oğuz Okuyucu’ya ait Deli Düşlerim şarkısını yayınlayan Baise Özgül, Radyo Ege’ye konuk oldu.

Yaşam Yayın: 25 Aralık 2023 - Pazartesi - Güncelleme: 25.12.2023 12:58:00
Editör -
Okuma Süresi: 2 dk.
75 okunma
Takip EtGoogle News

 Mustafa Karslıoğlu’nun sunduğu Çok Canlı Show’a katılan Baise, yeni şarkısını ve hedeflerini anlattı.Şarkılarını yazarken yolculukların kendisine ilham verdiğini söyledi. 
Radyo Ege’de yeni şarkısını anlatan Baise Özgül, “Oğuz Okuyucu ile tanıştıktan sonra aradığım müzik insanını buldum dedim. Bu şarkı çok içimize sindi. Aranjör çok önemli. Deli Düşlerim pop tarzında bir şarkı. 90’lar müziklerini çok seviyorum. Yeni şarkımda da bu havayı alabiliyorsunuz.” 
30’a yakın şarkısının sırada olduğunu açıklayan Baise, “Yeni yılın ilk aylarında ikinci şarkım da gelecek. Şu anda hazırda 30 şarkım sırada bekliyor. Aslında daha fazla var ama en bana yakın şarkılarım şu anda 30’u buldu diyebilirim. Ben her tarz müzik dinlemeyi seviyorum. Türkü de dinlerim. Arabesk de dinlerim.” 
“Mustafa Sandal’la düet yapmak isterim. Onun müzik tarzını çok seviyorum. Hayallerim arasında Sezen Aksu’nun Son Bakış parçasını seslendirmek de var. Rap şarkıcıları çok dinlerim. Sefo’nun tarzını seviyorum. 90’lara dönsek Yonca Evcimik şarkılarını çok dinlerdim. O dönemden bazı şarkıcılar devam ediyor. Bazıları ise o yıllarda kaldı” şeklinde konuştu.  
Şarkı sözleri yazmaya okul yıllarında başladığını ifade eden Baise, “Ben okul yıllarımda çok iyi kompozisyon yazardım. Çok iyi şiir yazmaya başladım. Edebiyat öğretmenim şiirlerimin şarkı sözlerine daha çok benzediğini söyleyince sürekli yazmaya başladım. Şarkılarımı Jale’ye göndermiştim.” 
Baise, “Şarkılar ve müzikler yolculuklarda aklıma geliyor. Hemen not alıyorum. Müziği kaydediyorum.Sanırım ilham kaynağım yolculuklarım diyebilirim” ifadelerini kullandı.

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.